Kimliği belirsiz bir şahıs, yaklaşık 10 gündür Çeltik Camiinin bahçe kapısına bindiği scooterı bağlayıp kaçıyor. Özellikle yaşlı ve engelli cemaat namaz kılmak için camiye geldiğinde bin bini aşıp içeri adım atamıyor.

İlimiz merkezinde Ünalan Mahallesi Çeltik Camii Sokak’ta bulunan Çeltik Camisi cemaati, yaklaşık 10 gündür namaz kılmak için camiye girmekte büyük zorluk yaşıyor.

Binbin 1

Kredi faiz oranlarının artması Uşak esnafını çileden çıkardı Kredi faiz oranlarının artması Uşak esnafını çileden çıkardı

Uşaklıların 2 yıl önce tanıştığı ve adına “Bin bin” denilen scooterları artık her yerde görmek mümkün. Ama en büyük sorun bu bin binlerine gelişi güzel bir yerlere bırakılması büyük sorunlar yaratıyor.

Çeltik camisi bahçe kapısına bağlanan scooter ise cemaatın camiye girmesini güçleştiriyor ve tepkisine neden oluyor. Cemaatten Nazıf Şengün adlı vatndaş; “Kim yapıyorsa 10 gündür geliyor. Cami kapalıyken bu aleti demir kapıya kilitleyip kaçıyor.

Ben engelliyim. Namaz için camiye geldiğinde bu aletin üzerinden aşmam gerekiyor. Ama ayağımı kaldırmadığım için adım atamıyorum. Yetkililerden ricamız bu saygısız kimse bulunsun ve bu yaptığı terbiyesizlik engellensin. Bizde cami cemaati olarak rahat bir nefes alalım” dedi.

Binbin 3

Muhabir: SALİH KILINÇ