Mela Bedel kimdir?Nereli? kaç yaşında? Ben Sana Gelemem Şarkısıyla Dikkatleri Üzerine Çeken Mela Bedel Hakkında Bilgiler...

Mela Bedel

Ben Sana Gelemem Şarkısıyla  dinleyicilerden tam not alan Mela Bedel özel hayatıylada ilgi çekmektedir Şarkıcılık, söz yazarlığı, bestecilik ve yapımcılık gibi alanlarda faaliyet gösteren Mela Bedel, Türk müzik dünyasında adından söz ettiren bir isim haline gelmiştir. İstanbul'da dünyaya gelen Mela Bedel, müzik kariyerine sadece 8 yaşında başlamıştır. Aslen Kayserili olan Mela Bedel'in doğum tarihi ve burcu hakkında net bilgiler bulunmamaktadır. Ayrıca, boyu ve kilosu da kamuya açık olarak bilinmemektedir.

Mela Bedel'in Müzik Kariyeri ve Şarkıları

Mela Bedel2

Mela Bedel, müzik kariyerine 2020 yılında "Alayı Yalan" adlı şarkısıyla çıkış yapmıştır. Bu çıkışından sonra "Sana Dönmem İmkansız", "Kendine İnan", "Bildiğin Gibi Değil", "Kafam Bozuk Zaten" ve "Hampa" gibi birçok hit şarkıya imza atmıştır. Ayrıca, Türkçe pop ile R&B karışımı tarzda müzik yapmasıyla da dikkat çekmektedir.

Mela Bedel'in Diğer Faaliyetleri

Antalya'nın Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerleri Antalya'nın Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerleri

Mela Bedel, müzik alanının yanı sıra öykü yazarlığı da yapmaktadır. Sanatçı, yaptığı müziği ve kendisini Türkçe pop ile R&B karışımı olarak tanımlamaktadır.

Mela Bedel'in Sosyal Medya Hesapları

Mela Bedel'in kamuya açık bir Instagram hesabı bulunmamaktadır. Ancak, takipçileri ve hayranları tarafından oluşturulmuş fan sayfaları aracılığıyla sanatçının çalışmalarını ve güncel paylaşımlarını takip etmek mümkündür.

Editör: Seher ZEYBEK