Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Uşaklı vatandaşlara yivsiz tüfek ruhsatnamesi yenileme süresini hatırlattı. Belirlenen tarihe kadar yivsiz tüfek ruhsatnamesi yenilemeyen kişilerin ruhsatı geçersiz sayılacak ve para cezası uygukanacak. 01.09.2024 tarihine kadar yivsiz tüfek ruhsatnamesini yenilemeyen kişilerin ruhsatları geçersiz sayılacak ve 4 bin 538 TL para cezası uygulanacak. Devamında ise, tüfeğin bir ay içerisinde ruhsatlandırılmaması halinde tüfeğin mülkiyeti kamuya geçirilecek.

Tüfek Ruhsati Uşak

Sizce: Muğla'da Denizin Dibinden Kaç  Ton Çöp Çıkmıştır. Görenler Şaşkın... Sizce: Muğla'da Denizin Dibinden Kaç Ton Çöp Çıkmıştır. Görenler Şaşkın...

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nün duyurusunda ise şu satırlara yer verildi; "Yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşlarımızın 01.09.2024 tarihine kadar ruhsatnamelerini yenilemeleri gerekmektedir. Ruhsatnamelerini yenilemeyen vatandaşlarımızın ruhsatnameleri 01.09.2024 tarihinden itibaren geçersiz sayılacak ve ilgililere 4 bin 538 TL para cezası uygulanacaktır. Ruhsatnamelerin yenilemeyen vatandaşlarımızın ruhsatnameleri 1.09.2014 tarihinden itibaren geçersiz sayılacak ve tüfek muhafaza altına alınarak, her tüfek için 4538 TL para cezası uygulanacak. Tüfeğin bir ay içerisinde ruhsatlandırılmaması halinde mülkiyeti kamuya geçirilecektir."

Muhabir: Ece Yıldırım