Uşak Haberleri

uşak haberleri ve güncel uşak gelişmeleri, uşak ile ilgili tüm video, uşak fotoğrafları ve uşak haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Sivaslı ilçesinde tarlada çalışan kadınlara “KADES” ve “Hayvanları Koruma Kanun’unu” anlattı

Gündem

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen  ‘Köylerde Halk Sağlığı Günleri’ çalışmaları Uşak Merkez'e bağlı Kılcan köyünde devam ediyor.

Gündem

Uşak-İzmir kara yolu Kula ilçesi geçişi Gökçeören Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 6 kişiden 1 kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gündem

CHP Belediye Meclis üyesi İhsan Caran tarafından gündeme getirilen üç mahallenin Uşak’a bağlanmak istediği iddialarına Cabar ve Karalar mahalle muhtarları...

Gündem

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan “Normal Doğum Eylem Planı” çalışmaları Uşak’ın Sivaslı ilçesinde de hız kesmeden devam ediyor.

Genel

Meteoroloji tarafından yapılan 5 günlük tahminlere göre, Uşak'ta hafta genelinin parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor.

Genel

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün ilimizin meteorolojik görünümü şöyle:

Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 21 Ekim 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılan açıklamada; Uşak Merkez ve Banaz, Eşme , Ulubey ve Sivaslı’da gün boyu planlı elektrik...

Genel

Uşak-İzmir kara yolu Kula ilçesi geçişi Gökçeören Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Genel

20 Ekim Pazar günü gündeme aldığımız Uşak haberlerine ulaşabilirsiniz.

Genel

Uşak ve ilçelerinde 20 Ekim Pazartesi mesai bitiminden, 21 Ekim Salı sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Genel

Uşak ve ilçelerinde 20 Ekim Pazartesi tarihinde geçerli olacak benzin fiyatları açıklandı. İşte detaylar:

Gündem

Uşak’ta bir hazır beton firmasına ait kamyon bilinmeyen bir nedenle yandı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonu söndürülen kamyon kullanılamaz hale...

Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 20 Ekim 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Genel

19 Ekim Cumartesi günü gündeme aldığımız Uşak haberlerine ulaşabilirsiniz.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Pazartesi günü Uşak Merkez, Eşme, Sivaslı, Banaz ve Ulubey'de elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Uşak ve ilçelerinde 20 Ekim Pazar gün boyu, 21 Ekim Pazartesi sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Genel

Uşak ve ilçelerinde 20 Ekim Pazar 2024 tarihinde geçerli olacak benzin fiyatları açıklandı. İşte detaylar:

Genel

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün ilimizin meteorolojik görünümü şöyle:

Gündem

AK Parti Karahallı ilçe 8. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Karahallı İl Genel Meclisi Üyesi Durmuş Yavuz,...

Genel

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 19 Ekim 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Akkaya köyünde iki gün önce kayıp olan Asiye Günay (52) adlı kadın, Gediz ilçesi ve Uşak...

Gündem

Ulubey’in Karacaahmet köyündeki bir evde çıkan yangın, yanında bulunan metruk binaya da sıçradı.

Gündem

Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı Gürpınar Mahallesi, hizmet eksikliğinden dolayı Uşak’a bağlanma isteğini dile getirdi.

Genel

Sivaslı Belediyesi, ilçe genelinde kullanım ömrünü tamamlamış 100 çöp konteyneri yeniledi.

Gündem

Uşak’ta Tarım ve Orman Bakanlığınca 2024-2026 yılları arasında uygulanacak olan  “Yeni Hayvancılık Desteklemeleri Modeli"  bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Genel

18 Ekim Cuma günü gündeme aldığımız Uşak haberlerine ulaşabilirsiniz.

Genel

Uşak ve ilçelerinde 19 Ekim Cumartesi tarihinde geçerli olacak benzin fiyatları açıklandı. İşte detaylar:

Genel

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün ilimizin meteorolojik görünümü şöyle: