Törene Uşak Vali yardımcısı Önder Can, Uşak Müftüsü Burhan çakır, Uşak Jandama Komutan Vekili J. Yarbay Ergün Yılmaz, Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan ve Uşak Havaalanı Müdürü İsmail Yıldız katıldı.

Açılış töreni;  Uşak Müftülüğü İl Murakıbı Mehmet Taşkın Hoca’nın Kur’an tilaveti ile başladı. Daha sonra Uşak İl Müftüsü Burhan konuklarına “Hoş geldiniz” dedi.

Hayır 4

Çakır, “Kur’an kursları yararına düzenlemiş olduğumuz ‘Hayır Çarşısı’na hepiniz hoş geldiniz. İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen hayır çarşısı etkinliği artık geleneksel hale geldi.

Burada amacımız; hem kaynaşmayı sağlamak hem ilimizde kardeşliği, yardımlaşmayı ve muhabbeti daha da güçlü hale getirmek için bu organizeleri yapıyoruz. Allah razı olsun halkımızın da hayır çarşıları konusunda büyük teveccühü olmuştur. Bu konuda Sayın Valimizin, Sayın vali yardımcılarımız ve il müdürlerimizin her zaman desteğini aldık. Sağ olsunlar.

Malum olduğu üzere Kur’an kurslarımızın elektrik su gibi birçok giderlerini kendimiz karşılıyoruz. Buradan elde edeceğimiz gelirlerle bu giderleri karşılamayı düşünüyoruz” dedi.

İl Vaizi Zekeriya Karaca Hoca’nın duasıyla açılış töreni tamamlandı.

Sivaslı'dan 23 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı Sivaslı'dan 23 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı

Hayır 2

Uşak Vali Yardımcısı Önder Can ve protokol; Çarşıda; gözleme, sarma, yaş pasta, pilav üstü tavuk, kıyafet, keşkek, kuru pasta börek ve tatlı çeşitleri satılan standı gezdi ve burada çalışan gönüllülere başarılar dilendi.

İsmetpaşa Caddesi üzerinde yıkılan adliye binası alanında kurulan hayır çarşısının 6 Mayıs tarihine kadar mesai saatleri içerisinde satış yapacağı belirtildi.

Hayır 1

Muhabir: SALİH KILINÇ