Uşak valiliği Haberleri

uşak valiliği haberleri ve güncel uşak valiliği gelişmeleri, uşak valiliği ile ilgili tüm video, uşak valiliği fotoğrafları ve uşak valiliği haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Valiliği, İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde sözleşmeli olarak çalıştırılacak 1608 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Genel

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Futbol Yıldızlar Kız- Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Uşak’ta başladı.

Genel

Uşak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) Projesi kursiyerlerinin el emeği ürünlerinden oluşan sergi...

Genel

Uşak'ta 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve 13-19 Mayıs Aile Haftası kapsamında farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gündem

“Analardır adam eden adamı” der Büyük Usta Nazım Hikmet.

Gündem

Uşakİl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Makedonya'dan gelen gazetecilere Uşak'ı tanıttı.

Genel

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak’ta nisan ayında meydana gelen asayiş olaylarıyla ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Genel

Uşak Borsa İstanbul Ortaokulu öğrencilerinin yaratıcı ellerinden çıkan "Renkli Bağlar" resim sergisi, büyük bir katılımla açıldı.

Gündem

Vali Dr. Turan Ergün başkanlığında; ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileriyle Uşak Banaz Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Jeotermal Kaynaklı) Organize Sanayi...

Genel

Uşak'ta Tarım ve Orman Bakanlığının orman yangınlarına yönelik önleyici tedbirlerine ilişkin yurt genelinde düzenlediği "Orman Benim" etkinliği kapsamında temizlik çalışması...

Genel

Altıntaş köyünde ikamet eden, 7 yaşındaki Yiğit Efe Tufan hayatını kaybetti.

Genel

Uşak Müftülüğü tarafından ilimizdeki Kur’an kurslarına gelir elde etmek amacıyla düzenlenen “Hayır Çarşısı’ törenle açıldı.

Genel

Uşak Valiliği himayesinde ve Uşak İl Milli Eğiitm Müdürlüğü koordinesinde bir ayı aşkın bir zamandır süren “Uşak Kitap Okuyor Projesine...

Gündem

Uşak’ta 20 yılı aşkın bir süredir gazetecilik yapan Yeşil Sivaslı Gazetesi ve https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi Sahibi Serdal Kököz, genç...

Gündem

Meteoroloji tarafından toz taşınımı için aralarında Uşak’ın da yer aldığı 16 il için sarı kodlu uyarı daha önce yapılmıştı.

Gündem

Uşaklı hayırseverler, en çok okul yaptırmayı tercih ediyor. Uşaklı Hayırsever Ali Turan tarafından yaptırılacak ilkokul için protokol imzalandı

Gündem

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 104. Yıl dönümü coşku ile kutlamak...

Gündem

Uşak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Dünyaca ünlü rota kayıt platformu Wikiloc sitesine Uşak yürüyüş rotalarının eklenmesi için, yürüyüşler düzenliyor.

Gündem

Uşak Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri”nin konuğu Vali Ergün’ün gençlerle keyifli bir sohbet gerçekelştrerek Kariyer Rüzgarları estirdi.

Gündem

Uşak Belediyesi eski Başkanı Mehmet Çakın, 31 Mart yerel seçimlerden sonra nerede olduğu merak edilen Çakın, ortaya çıktı.

Gündem

Uşak Valiliği; 10 günlük bayram tatilinden dönüş yolculuğuna çıkan tüm sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında; Ramazan Bayramı’nın İlimize, Ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diledi.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı seçilen Özkan Yalım ve belediye meclis üyeleri Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bayram arifesinde uyuşturucu ve silah yakaladı.

Gündem

Vali Dr. Turan Ergün, Ramazan Bayramı öncesi 9 gün tatile çıkacak olan Valilik personeliyle bayramlaştı.

Gündem

Vali Ergün Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Gündem

Uşak Valiliği sosyal medya hesabından 'Hayatla yarışılmaz' dedi ve bayram tatiline çıkacak vatandaşlarda nhız yapmamalrını ve kemer takmalarını istedi.

Gündem

Uşak Müftülüğü tarafından Ulu Camii’de düzenlenen “Kadir gecesi özel Programı”na Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’de katıldı.

Gündem

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Kadir Gecesi nedeniyle yayınladığı mesajında tüm Uşak halkının ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutladı.

Gündem

Ramazan ayında orucunu sürekli halkın değişik kesimleriyle açmaya özen gösteren Vali Dr. Turan Ergün, bu kez İftarını sağlık çalışanlarıyla birlikte...