Turizm Geliştirme Ajansı  ve Lapis Akademi destekleriyle  organize edilen Uşak’ı tanıtmak amaçlı etkinlikler devam etmekte. Bu kapsamda  şehrimizi 11 Influencer ziyaret ederek sayfalarındaki yüz binlerce takipçiye ve @gezsen.usak takipçilerine Uşak’ı tanıttılar.

Turizmciler (2)

Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü, sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan 11 Influencera başta Uşak Tarhanası olmak üzere Uşak’ın yöresel yemeklerini ikram edip Uşak’ın tarihi yerlerini ve Uşak’ın doğal güzelliklerini gösterdiler.

 Influencerlar tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, konukların Uşak Tarhana çorbası üzerine övgüleri ilgiyle izlenirken, çoğunun Uşak’a ilk kez geldiği anlaşılıyor. Uşak Arkeoloji Müzesini da gezen konuklar Karun Hazineleri ve müzede bulunan değerli tarihi eserler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Her biri ayrı ayrı görüntüler paylaşan Influencerların özellikle Ulubey Kanyonlarında bulunan 130 metre yüksekliğindeki cam teras üzerindeki deneyimleri oldukça ilginç görüntülere sahne oldu.

Turizmciler (4)

Influencerları büyüleyen bir başka güzellik de doğal güzellikleriyle görenleri hayran bırakan “Taşyaran Vadisi” oldu. Buradaki kaya oluşumlarını öve öve bitiremediler.

Uşak Valiliği Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden yürütülen 2024 Yılı Uşak Tanıtım Atağı'nın sosyal medyada gördüğü büyük ilgiden amacına ulaştığı görülüyor.

Yarın Eşme ilçe merkezi ve köylerinde elektrik kesintisi var Yarın Eşme ilçe merkezi ve köylerinde elektrik kesintisi var

Turizmciler (5)

Turizmciler (7)Turizmciler (6)

Muhabir: SALİH KILINÇ