Babası Çetin Kököz’ün Sivaslı ilçesinde 42 yıl önce çıkardığı Yeşil Sivaslı Gazetesi ile gözünü basın dünyasında açan 41 yaşındaki Serdal Kököz, 20 yılı aşkın bir süredir Uşak basın dünyasında yer aldığı sürekli basın kartı almaya hak kazandı.

“Murat Dağı “SİT” tir git” dedik bir türlü gitmediniz “Murat Dağı “SİT” tir git” dedik bir türlü gitmediniz

Kököz’ün sürekli basın kartını Uşak Valiliğinde düzenlenen bir törenle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyon Bölge Müdürü Uğur Ülgen takdim etti. Tören sırasında; Uşak Valiliği Açık Kapı Şube Müdürü ve İl Basın ve Halkla ilişkiler Müdür Vekili Ceyda Yaşar’da hazır bulundu.

Sürekli basın kartına kavuşmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Serdal Kököz, “Ben, resmen basının içerisinde doğdum. Bebekliğim tipo makinalarının ve mürekkep kokularının arasında geçti.

Sevgili babam Çetin Kököz’den aldığım bayrağı zirveye taşımak için çok çalıştım. Öncelikle bu konuda her zaman yanımda olan eşim Nur Hanım Kököz’e şükranlarımı sunarım.

Geçen yıl yayın hayatına atılan https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitemizde bugün Uşak’ta en çok okunan haber sitesi olarak zirvedeki yerini aldı. Burada da emeği geçen tüm çalışanlarıma çok teşekkür ederim.

Sonuçta basın kartları gazetecilik yapmıyor. Bunun bilincinde olarak ekibimle gece gündüz çalışarak sürekli basın kartımın da hakkını vermeye devam edeceğiz.

Ayrıca, buradan bizi bir numara yapan tüm okurlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Serdal Kököz Yeşil Sivaslı Gazetesi 2

Muhabir: SALİH KILINÇ