CHP Parti Meclisi (PM), Sivaslı ilçesinden sonra Banaz ilçesi ve Kızılcasöğüt beldesinde belediye başkan adayı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerinin ön seçimle belirlenmesi kararı aldı.

CHP Banaz İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy, ön seçim tarihlerini Banaz ilçesi için 20 Ocak, Kızılcasöğüt beldesi için 21 Ocak tarihi olarak açıkladı.

CHP Banaz İlçe örgütü, PM kararıyla Banaz İlçesi ve Kızılcasöğüt Belediye Başkan adaylarını, belediye ve Uşak İl genel meclisi adaylarını ön seçimle belirlenmesi yönünde karar verdi.

CHP Banaz İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy, CHP Banaz İlçe Örgütü olarak seçim sürecinin en başından bu yana ön seçim talebinde ısrarcı olduklarını kaydetti.

Chp Banaz

Atasoy, “İlçe örgütümüzün üyelerle on secim talebi parti meclisimizde Banaz ilçesinde örgüt denetiminde on secim kararı alınmıştır

20.01.2024 cumartesi günü Banaz Belediye Kültür Sarayı’nda saat 09.00 - 17.00 arası PM. Üyemiz Ayça Taşkent gözetiminde yapılacaktır demokrasi şölenimize davetlisiniz” dedi.

Uşak’ta 19 Mayıs Pazar Akaryakıt fiyatları; Uşak’ta 19 Mayıs Pazar Akaryakıt fiyatları;

Atasoy, bir gün sonra da (21 Ocak Pazar) Kızılcasöğüt beldesinde ön seçim yapılacağını da sözlerine ekledi.

Uşak’ın tek kadın aday adayı Kızılcasöğüt beldesinden çıktı

Sivaslı ilçesinden sonra ön seçimle aday belirlenen ikinci ilçe Banaz ilçesi oldu. Banz ilçesinde CHP’den belediye Başkan Aday adı olan isimler; Ethem Erdem, Kürşat Kaçargil ve Mesut Aslan oldu.

Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt beldesinde CHP’den belediye başkan aday adaylığı için; Nural Damar, Refik Tuncay ve Yuşa Orhan başvurdu.

Nural Damar, Uşak il genelinde tüm partiler içerisinde aday adaylığı için başvuran tek kadın aday oldu.

Kaynak: (SALİH KILINÇ / HABER)