31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde CHP Banaz Belediye Başkan Aday adayı olan iş insanı Kürşat Kaçargil başvuruda bulundu.

CHP Banaz Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem ADD Banaz Şubesinin Başkanlığını yapan iş insanı Kürşat Kaçargil Banaz Belediye Başkanlığı Aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Banaz İlçe binasında yapılan törende başvurusunu CHP Banaz İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy’a teslim eden Kürşat Kaçargil konuşmasında; “Belediye başkan adaylığım sürecinde birlikte yol yürüyeceğiz. Birlikte güzel ve yaşanabilir Banaz ı kuracağız.

Hayal yoksa umut yoktur, yaşam yoktur. Mustafa Kemal 1919 da Samsun’a çıktığında bir hayali vardı. Bu hayal Türkiye Cumhuriyetini kurmaktı ve kurdu. Benim hayalim küçük bir Eskişehir yaratmak. Sizlerle beraber geleceğimizi kurmak.

Belediye başkanlığım sürecinde Murat Dağı’nın milli park olması, suyumuza  sahip çıkmak için üst düzeyde çaba sarf edeceğim. Üreticiyi çiftçiyi fide ve iş gücüyle destekleyeceğim.

Sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak görevlerimizden biri olacak.

Üç harfli marketlerin yayılmasının önüne geçeceğim. Sivil toplum temsilcileri ile birlikte çalışacağız. Esnaflarımızın yok olmasına göz yummayacağım. Eğitim sorunlarına duyarlı olacağım. Mezarlıkları düzenli ve bakımlı hale getireceğiz. Uşak’ın en büyük ilçesi olan Banaz ilçemizin adliye binası, okulları, otogarı.... ve yeşil alanları ile sosyal sportif tesislerinin yapılmasına öncelik vereceğiz. Kent danışma meclisi ile sorunlara birlikte çözüm üreteceğiz.

Sokağın sesine kulaklarımızı kapatmayacağız. Birlikte yöneteceğiz” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Uşak Banazlılar Derneği'nden Lokma İkramı Uşak Banazlılar Derneği'nden Lokma İkramı

Muhabir: Seher ZEYBEK