Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın İl Başkanları ile bir araya geldiği eğitim kampı, Kızılcahamam’da düzenlendi. Düzenlenen eğitim kampına Uşak'ı temsilen İl Başkanı Gürkan Uğrasız da katıldı.

Kampa, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’de katıldı. Kamp, Ülkücü Şehitler Anıtı’na ziyaretle başladı ve ardından “Ülkü Ocakları İl Başkanlarına Yönelik Eğitim Programı” açılışı için basın toplantısı düzenlendi.

Gurkan (1)

Birçok eğitim alanında uzman isimlerle gerçekleştirildi

Eğitim programı çerçevesinde çeşitli oturumlar düzenlendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP’nin Tarihi Hakkında Notlar” başlıklı oturumu gerçekleştirirken, “Küreselleşme, Siyasal İletişim ve Liderlik” konulu oturumu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zühal Topçu sundu. Ayrıca, “MHP’nin Adalet, Hukuk, Demokrasi Anlayışı ve Bu Alanda Önemli Katkıları” konulu oturumu MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin yönetti. Bunun yanı sıra, kampta “Siyasette sorun çözme ve karar verme”, “Şehirlerimizin gelişmesine katkı sunacak politika önerileri üzerine değerlendirmeler” başlıklı oturumlar da düzenlendi.

Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu? Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu?

“Bu eğitimler bizleri sorumluluğumuz hakkında daha donanımlı hale getiriyor”

Ülkü Ocakları EKV Uşak İl Başkanı Gürkan ğrasız kamp hakkında görüşlerini şöyle dile getirdi: “Bu eğitim kampı, biz İl Başkanlarına çok önemli bir fırsat sundu. Hem Milliyetçi-Ülkücü hareketin tarihine dair önemli bilgiler edindik, hem de günümüz siyasi ve toplumsal konuları üzerine derinlemesine tartışmalar gerçekleştirdik. Bu tür etkinlikler, bizleri daha donanımlı ve bilgili birer lider haline getiriyor. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Muhabir: SALİH KILINÇ