Uşak  Mezarlıklar Müdürlüğü, 03 Haziran 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren  Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Aysel Hansoy 

Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden Merhum Alaetdin Hansoy'un Eşi, Ülkü,Telat Hansoy ve Vildan Bakır'ın Anneleri, Kadir Bakır'ın Kayınvalidesi, Alaaddin, İrem Hansoy, Dilara Kuvvet'in Babaanneleri Alaattin, Cansu Bakır, Mustafa, Zehra Kaskı'nın Anneanneleri Hacı Aysel Hansoy vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Karakıran Camiiden alınarak Şehitler-1 Mezarlığında defnedildi.

  • Ayşe Toy 

Latife Aydın'ın Annesi, Ayşe Toy vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Düzkışla Köyünde defnedildi.

  • Ayşe Harman 

Merhum Bekir ve Emine Harman'ın Kızları, Ahmet Harman, Halime Harman, Raziye Gürsoy'un Kardeşleri, Çilem Şafak, Hamiyet Çarmancık, Serkan Çarmancık'ın Anneleri, İpek, Şafak ve Defne Nira'nın Anneanneleri, Ayşe Harman vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Hacı Yusuf Gürsoy Camiiden alınarak Şehitler-1 Mezarlığında defnedildi.

  • Ethem Karakaya 

Cennet Karakaya'nın Eşi, Ethem Karakaya vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Asri Mezarlığında defnedildi.

  • Hesna Aydın 

Hesna Aydın vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Kızılcasöğüt Kasabasında defnedildi.

Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten