Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Güneşi Söndürmem Gerek 

Filmin konusu: Sevgilisinin kaybıyla hayatı alt üst olan Umut'un hayatına odaklanıyor. Umut, kendisi için mükemmel olabilecek bir hayat süren bir gençtir. Ancak onun hayatı, hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl'ı kaybetmesiyle alt üst olur. Büyük bir yıkıma uğrayan Umut, hayatına kaldığı yerden devam etmekte zorlanır. Ancak bu sırada hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıp, onunla yüzleşmek zorunda kalır.

Film Türü: Gerilim, Romantik, Gençlik

Süre: 106 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

29 Mart Cuma 

Salon 2 - Türkçe

30 Mart Cumartesi 

Salon 2 - Türkçe

  • Hayalet Avcıları: Ürperti

Filmin konusu: Orijinal Hayalet Avcıları ekibinin de dahil olduğu film Hayalet Avcıları: Ürperti, kadim şeytani bir gücün hapsolduğu yerden kurtulmasıyla yeryüzünü dondurmasını ve Hayalet Avcıları ekibinin bu tehlikeye karşı mücadelesini konu ediniyor.

Spengler ailesi, hayaletleri bir sonraki seviyeye taşımak için çok gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren asıl Hayalet Avcıları ile ekip oluşturmak için her şeyin başladığı yere, ikonik New York City itfaiyesine geri döner. Ancak eski bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için yeni ve eski Hayalet Avcıları güçlerini birleştirmelidir. 

Film Türü: Aksiyon, Fantastik, Komedi

Süre:  125 dakika

Seans tarih ve saatleri: 

29 Mart Cuma & 30 Mart Cumartesi 

Salon 3 -Türkçe Altyazılı

Salon 4 - Türkçe Dublaj

Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı! Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı!

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

  • Winnie the Pooh: Kan ve Bal

Filmin konusu: Yüz Dönüm Ormanı’nda yaşanan cinayetlerden sonra kaçmayı başaran Christopher’ın etrafında gelişen olayları konu alıyor.

Birçok kişi cinayetlerin Christopher tarafından işlendiğine inanır. Yaşanan dehşet üzerine terapiye başlayan genç adam geçmişiyle ilgili büyük sırlar olduğunu öğrenir. Bu arada intikam için geri dönme planları yapan Winnie ve Piglet bu kez Tigger ve Owl’u da yanında getirir. Büyük hesaplaşma için ormana dönen kahramanlar Christopher’ı öldürmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Film Türü: Gerilim, Korku

Süre: 95 dakika

29 Mart Cuma & 30 Mart Cumartesi 

Salon 6 - Türkçe Dublaj

Muhabir: Ece Yıldırım