Uşak Belediye binası makam katına dev pankartlarla Uşak Belediyesi’nin bir önceki dönemden kendine kalan borçları ve sattığı gayrimenkullerin listesini astıran Yalım, burada yaptığı basın açıklamasında; borcun şu anda 1 milyar 276 milyon 816 bin 921 TL olduğunu ve AK Parti Belediyesi döneminde belediye çalışanlarının borcunu ödeyebilmek için 122 adet gayrimenkul satışı yapmak zorunda kaldığını belirtti.

Yalım basın açıklamasında; ““Bildiğiniz gibi 31 Mart yerel seçimleri sonrası çalışmalarımıza başladık. Belediyemizin ve iştiraklerinin borçlarının netleşmesi ancak bugün gerçekleşti. Şu anda 1 milyar 276 milyon 816 bin 921 lira borcu var.

Uşak Kelimesinin tarihte kullanım şekilleri nelerdir? Uşak Kelimesinin tarihte kullanım şekilleri nelerdir?

Borcc 1

Bunu birçok Değerli vatandaşımız bu borcu bilmek istediği için bende sizlerle paylaşmak istedim. Borcumuz maalesef çok ciddi bir rakam. Buradan şunu özellikle belirtmek istiyorum. Ben ve ekibim bu borcun ne kadar büyük bir borç olduğunun bilincindeyiz.

Kendi özel hayatımızdan ve iş hayatımızdan fedakârlık ederek gece gündüz çalışarak bu borcu muhakkak ödeyeceğiz. Belediye ile çalışmış hiçbir vatandaşımızı bize kesmiş olduğu faturalar yüzünden mağdur etmeyeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum.  Ama altını da çiziyorum. Adaletli bir şekilde kestiği fatura yüzünden hiç kimse mağdur olmayacak.

Satılan gayrimenkul konusuna gelecek olursak, toplamda 122 adet gayrimenkulün satıldığını tespit ettik. Belediye çalışanlarının maaşlarını ödeyebilmek adına belediyenin satmış olduğu gayrimenkulleri satmışlar.

Buradan tekrar söz veriyorum: Uşak Belediyesi fakirleştiren değil zenginleştiren bir belediye olacaktır” diyerek sözlerine son verdi.

Muhabir: SALİH KILINÇ