Herkes ondan gelecek güzel haberleri bekliyorken, üzücü bir gelişme gerçekleşti.

Yeşilçam'ın ve Türk sinemasının en yakışıklı ve en önde gelmekte olan  isimlerden Kadir İnanır, geçtiğimiz aylarda beyin damarına pıhtı atması sebebiyle entübe edilmiş ve yoğun bakıma girmişti. Bu süreç yaşanırken, İnanır'ın hayranlarında ve sevenlerinde büyük bir üzüntüye yol açmıştı.

Entübe sürecinin hemen arkasından yoğun bakımda tedavi gören İnanır, daha sonrasında fizik tedaviye başladı. Sevenleri ve hayranları, ünlü sanatçıdan gelmesini istediği güzel haberleri büyük bir umutla beklemeye devam ediyor.

Bu cezalar Uşak’taki eğlence merkezlerini göçürür Bu cezalar Uşak’taki eğlence merkezlerini göçürür

SON DURUM GELİŞMELERİ

İnanır'ın sağlık durumu hakkında sürekli bilgi veren Julide Kural'ın aynı zamanda, yeğeni Levent İnanır da dayısının tedavisinin devam ettiğini ve şu an için ciddi bir sorunun olmadığını söyledi.

ÜZÜCÜ HABER

Tedavisi devam eden İnanır hakkında yürekleri burkan bir haber de gündeme geldi. Söylenene göre, doktorlar Kadir İnanır'a tedavisini aksatmaması gerektiği konusunda net ve kesin talimat verdi.

Yeniden pıhtı atmasının ciddi sonuçlar doğurabileceği ve bu durumun tedavisinin zor olacağı söylendi. Julide Kural'ın da doktorların önerileri ve görüşleri doğrultusunda İnanır'ın tedavisini büyük bir titizlikle uyguladığı ve tüm süreci yakından takip ettiği belirtildi.

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkındaki yeni  gelişmeler, hayranları ve Türk sineması için epeyce yakından takip edilmeye devam edilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi