7 yaşındaki Yiğit Efe Tufan hayata gözlerini yumdu.  Altıntaş köyü sakinlerinden edinilen bilgilere göre, öncesinde herhangi rahatsızlığı bulunmayan Yiğit Efe Tufan, 27 Nisan Cumartesi günü karın ve baş ağrısı ardından yüksek ateş şikayetiyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüyor. Oradan 2 saat içerisinde yetiştirilmesi gerekiyor denerek ambulans ile Kütahya'ya sevk ediliyor. Minik Yiğit Efe yolda kalbi durması sonucu hayata gözlerini yumdu. Yiğit Efe Tufan’ın vefat haberi ailesi başta olmak üzere okuldaki arkadaşlarını, sevenlerini derinden sarstı. Yiğit Efe Tufan’ın cenazesi dün Uşak Merkez Altıntaş Köyü’nde,  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla defnedildi.

Uşak'ta 15 Mayıs Çarşamba günü haberleri Uşak'ta 15 Mayıs Çarşamba günü haberleri

Yiğit Efe Tufan’ın vefat haberini öğrenen Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel taziye mesajı paylaştı. 

Vali Ergün Taziye

Vali Ergün taziye mesajında, "Malkoçoğlu İlkokulu 1. Sınıf öğrencimiz Yiğit Efe Tufan’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum." Dedi. 

Halil Yücel Taziye

Uşak Milli Eğitim Müdürü Yücel ise, "Malkoçoğlu İlkokulundan 1. sınıf öğrencimiz Yiğit Efe TUFAN’ın vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Sevgili öğrencimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına, Malkoçoğlu İlkokulu ailesine ve camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun." satırlarıyla üzüntüsünü paylaştı.

Muhabir: Ece Yıldırım