Elektrik Haberleri

elektrik haberleri ve güncel elektrik gelişmeleri, elektrik ile ilgili tüm video, elektrik fotoğrafları ve elektrik haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den Duyuru: Afyonkarahisar Bayat ilçesinde Elektrik Kesintisi

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın bir ilçe merkezinde sabah 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar elektrik kesintisi uygulanacağını belirtti.

Gündem

Yarın Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi’nde sabah 09.00 – 17.00 saatleri arsında klima, pervaneler ve buzdolabı çalışmayacak. Çünkü elektrikler kesilecek.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçede 3 mahalle ve iki ilçede elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bulunan iki mahallede 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçede Durak ve Sarayaltı mahalleleri ile Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde elektriklerin kesileceğini...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın, Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Kemalöz Mahallesi, Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Cumhuriyet ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Atatürk ve Fevzi Çakmak mahalleleri ile Banaz, Eşme Karahallı ve Ulubey ilçelerinde elektrik kesintisi...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi ve Banaz ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bu sabah saat 09.00’dan itibaren akşam 17.00’ye kadar Uşak üniversitesi ve mende köyünde elektrik kesintisi yaşanacağını...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Fatih ve Fevzi Çakmak mahalleri ile Sivaslı ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın üç ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın kentsel dönüüm alanının bulunduğu Durak ve Sarayaltı mahalleleri ile Sivaslı ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçede bulunan 3 mahallede ve Banaz ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçeye bağlı İlyaslı köyünde gündüz 7 saat elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde 5 mahalle ve 2 ilçede onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağını...

Gündem

Yarın Uşak merkezde 4 mahallede ve 2 ilçede onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Yarın Uşak'ta iki mahalle ile Eşme ve Karahallı ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osman Gazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez ilçede 4 mahallede ve Uşak’ın 2 ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını...

Gündem

Yarın Uşak Merkezde bulunan Kurtuluş, Durak ve Sarayaltı mahalleleri ile Banaz, Eşme, Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde kesinti yapılacağını duyuruldu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, ayrın Uşak merkez Dikilitaş Mahallesi, Ulubey ve Eşme ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Manisa'nın birçok noktasında yaşanan Gediz Elektrik kesintisi işlemi, 19 Mayıs Pazar günü yaşamı olumsuz etkiledi.

Genel

Ankara Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından planlanan elektrik kesintisi, Ankara'nın birçok ilçesini etkileyecek. 18 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan kesinti, şebeke...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi’nde gündüz 3 saat elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Banaz ilçeisne bağlı Kızılcasöğüt beldesinde 6 saat elektrik kesintisi uygulayacağını açıkladı.

Genel

Ankara, Başkent Elektrik tarafından planlanan elektrik kesintileriyle adeta felç oldu. Birçok ilçede yaşanan kesintiler, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkiledi. İşte...

Genel

Kırklareli Elektrik kesintisi, Kırklareli ilinde yaşayan vatandaşları olumsuz etkiledi.

Genel

İşte 12 Mayıs Pazar 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detayları: