Karahallı Haberleri

karahallı haberleri ve güncel karahallı gelişmeleri, karahallı ile ilgili tüm video, karahallı fotoğrafları ve karahallı haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

AK Parti Karahallı ilçe 8. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Karahallı İl Genel Meclisi Üyesi Durmuş Yavuz,...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Pazar günü Uşak merkez, Banaz, Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş, yarın Uşak Merkez ilçe, Banaz ve Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde gündüz elektrik kesintisi

Gündem

Geçtiğimiz hafta Banaz, Sivaslı, Ulubey ve Eşme ilçe kongrelerini tamamlayan AK Parti Uşak Teşkilatı Karahallı ve merkez ilçe kongrelerine hazırlanıyor.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. yarın Uşak merkez Ulubey ve Karahallı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Uşak’ın 4 ilçesinde AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanları değişti. Yeni atanan ilçe kadın kolları başkanları mazbatalarını aldı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ yarın Uşak’ın bir çok ilçe ve mahallesinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Uşak’ta 13 Ekim Pazar günü 5,8 şiddetinde oluşan bir deprem saha tatbikatı düzenleneceği ve vatandaşların korkmaması gerektiği belirtildi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ve diğer ilçelerine bağlı bir çok yerleşim alanında gündüz elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bir mahalle ve ayrıca, Banaz Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Denizli'nin Çivril ilçesinde kaybolan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Himmet Koçyiğit Uşak'ta olduğuna dair bir ihbar yapıldığı belirtildi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Yarın Uşak merkezde bulunan; 5 mahalle ile Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Uşak Valisi Naci Aktaş, 2500 yıllık Clandıras Köprüsü altında, Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan pankartla “Kadına Şiddet’e Hayır” dedi.

Gündem

Denizli'nin Çivril ilçesinde kaybolan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Himmet Koçyiğit Uşak'ta da aranıyor.

Genel

Karahallı’da kurulan ilçe pazarında yeni bir uygulama hayata geçirildi.

Gündem

Uşak’ın Karahallı ilçesine bağlı Delihıdırlı köyünde bir evde çıkan yangında ev tamamen yandı ve kullanılamaz hale geldi.

Genel

Karahallı Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan çay ocağı ve parkın çay bahçesi olarak işletilmesi için kira ihalesine çıkacak.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ve Karahallı ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Karahallı’da halk ekmek uygulaması hayata geçirildi.

Genel

Uşak’a bağlı Karahallı’nın kurtuluş yıl dönümünde ilçede çeşitli etkinlikler hayata geçirilecek.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Uşak'ın Karahallı ilçesinde ata tohumlarından üretilen coğrafi işaretli Karahallı Düğleği (kavunu) kendine özgü lezzetiyle talep görüyor.

Gündem

Karahallı Clandras Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği’nin ev sahipliğinde bu yıl beşinci kez avcı şenliği düzenlendi.

Gündem

Uşak’ın ilçelerinde bulunan 5 İl Özel idaresi Müdürlüğü için Uşak İl Genel Meclisi tarafından kapatılma kararı alındı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın, Uşak merkezde Fevzi Çakmak ve Kalfa mahalleleri ile Banaz, Eşme, Karahallı ve Ulubey ilçelerinde gün...

Gündem

Yarın, Uşak merkezde iki mahalle ve 3 ilçede bakım onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Pazar günü de Uşak merkez, Ulubey Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde kesinti yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, ayrın Uşak’ın Ulubey, Sivaslı ve Karahallı ilçelerine sabah saat 10.00 -18.00 arası elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın üç ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Yarın Uşak merkezde 2 mahalle ile Banaz ve Karahallı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.