Kesinti Haberleri

kesinti haberleri ve güncel kesinti gelişmeleri, kesinti ile ilgili tüm video, kesinti fotoğrafları ve kesinti haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ve diğer ilçelerine bağlı bir çok yerleşim alanında gündüz elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ta lektrik kesintisi uygulayacağı mahalle ve ilçeleri açıkladı

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., şebeke tesislerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 4 Kasım 2024 tarihinde belirli bölgelerde elektrik kesintisi...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın gündüz Uşak merkezde 4 mahalle ve bazı köylerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bulunan 7 mahalle ve Çarıkköyde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bulunan bazı mahalle ve Banaz ilçe merkezi ve köylerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ve Karahallı ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş, yarın Uşak merkez ilçeye bağlı bazı köylerde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Pazar günü saat 10.00’dan 16.00’ya kadar Ulubey ilçe merkezine elektrik vermeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş, yarın Uşak Merkez Çevre Mahallesi ve Selvioğlu köyü, Çuhadarlar Mahallesinde elektrik kesintisi uygulayacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde gündüz elektrik kesintisine gidileceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bugünlerde Uşak merkezde bulunan Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den Duyuru: Afyonkarahisar Merkez, Bayat, Şuhut, Sandıklı, Dinar , Başmakçı ve Çobanlar ilçesinde Elektrik Kesintisi

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bir mahallede ve iki ilçede elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesis bakım onarım çalışmaları kapsamında belirtilen tarihlerde ve saatlerde elektrik kesintisi olacağını duyurdu.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den Duyuru: Afyonkarahisar Merkez, Dinar, Dazkırı. Sinanpaşa ve Şuhut ilçesinde Elektrik Kesintisi

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den Duyuru: Afyonkarahisar Bayat ilçesinde Elektrik Kesintisi

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesis bakım onarım çalışmaları kapsamında belirtilen tarihlerde ve saatlerde elektrik kesintisi olacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın bir ilçe merkezinde sabah 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar elektrik kesintisi uygulanacağını belirtti.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesis bakım onarım çalışmaları kapsamında belirtilen tarihlerde ve saatlerde aşağıda belirtilen bölgede elektrik kesintisi olacağını...

Gündem

Yarın Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi’nde sabah 09.00 – 17.00 saatleri arsında klima, pervaneler ve buzdolabı çalışmayacak. Çünkü elektrikler kesilecek.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçede 3 mahalle ve iki ilçede elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bulunan iki mahallede 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçede Durak ve Sarayaltı mahalleleri ile Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde elektriklerin kesileceğini...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın, Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Kemalöz Mahallesi, Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Cumhuriyet ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, ayrın Uşak merkez ilçe ve Eşme ilçelerinde bakım onarım çalışması nedeniyle planlı kesinti uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın, Uşak merkezde Fevzi Çakmak ve Kalfa mahalleleri ile Banaz, Eşme, Karahallı ve Ulubey ilçelerinde gün...

Gündem

Yarın, Uşak merkezde iki mahalle ve 3 ilçede bakım onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.