Kesinti Haberleri

kesinti haberleri ve güncel kesinti gelişmeleri, kesinti ile ilgili tüm video, kesinti fotoğrafları ve kesinti haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Bingöl ilinde yaşayanlar, 19 Mayıs 2024 Pazar günü boyunca elektriksiz bir gün geçirmeye hazırlanıyor.

Genel

Manisa'nın birçok noktasında yaşanan Gediz Elektrik kesintisi işlemi, 19 Mayıs Pazar günü yaşamı olumsuz etkiledi.

Genel

Ankara Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından planlanan elektrik kesintisi, Ankara'nın birçok ilçesini etkileyecek. 18 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan kesinti, şebeke...

Gündem

Pazar günü ulus olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayacağız. Ancak Uşak’ın o mahallesinde 6 saat elektrik...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi’nde gündüz 3 saat elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Banaz ilçeisne bağlı Kızılcasöğüt beldesinde 6 saat elektrik kesintisi uygulayacağını açıkladı.

Genel

Ankara, Başkent Elektrik tarafından planlanan elektrik kesintileriyle adeta felç oldu. Birçok ilçede yaşanan kesintiler, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkiledi. İşte...

Genel

Kırklareli Elektrik kesintisi, Kırklareli ilinde yaşayan vatandaşları olumsuz etkiledi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez ve Eşme ilçelerine bağlı bazı yerleşim alanlarında onarım nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

İşte 12 Mayıs Pazar 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detayları:

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Eşme, Karahallı ve Ulubey ilçelerine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçede iki mahalle ev bir köyde gün boyu elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Uşak’ın en büyük mahallerinden Kemalöz Mahallesinde onarım çalışmaları nedeniyle yarın da kesinti uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik AŞ, Uşak Merkezde en geniş alana yayılan Kemalöz Mahallesine gün boyu elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Genel

Kemalpaşa'nın Bağyurdu Mahallesi'nde, 04 Mayıs 2024 saat 10:30 ile 13:30 arasında yaklaşık 3 saat sürecek bir su kesintisi yaşanacak. Bu...

Genel

Edirne'de 04 Mayıs 2024 Elektrik Kesintisi olacak dikkat..! İşlerinizi Ertelemeyin Edirne'de Elektrik Ne Zaman Gelecek

Genel

Erzurum'da yaşayanlar, Aras Elektrik tarafından gerçekleştirilen kesinti işleminden etkilenecekler.

Genel

Vangölü Elektrik kesintisi işleminden etkilenen şehirler arasında yer alan Muş, birçok ilçesinde elektrik kesintisiyle karşı karşıya kalacak. Planlı bakım ve...

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Elmalıdere Mahallesinde gün boyu elektrik verilmeyeceğini açıkladı.

Genel

Manisa'da ve İlçelerinde Elektrik Kesintileri Yapılacak! İşte Detaylar

Genel

İzmir’nın Karabağlar ilçesinde, 2024-05-02 tarihinde yaşanacak olan elektrik kesintisinin süresi 6 saat olacak. Bu, İzmir genelinde meydana gelen diğer kesintilerle...

Genel

İzmir'de 2 Mayıs elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi02 Mayıs 2024 Menemen / İzmir Elektrik Kesintisi...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Elmalıdere Mahallesinde bakım ve onarım çalışmalarına devam edileceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Merkez Elmalıdere mahallesine saat 12.00- 16.00 arası elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Genel

Bitlis ilinde yapılan planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanıyor.

Genel

İzmir'in önemli ilçelerinden Bornova, Gediz Elektrik tarafından planlanan şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine maruz kalacak.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 28 Nisan Pazar (Yarın) Eşme ilçe merkezinde sabah 09-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez Elmalıdere Mahallesi, Ulubey ve Eşme ilçelerinde elektrik kesinti yapılacağını açıkladı.

Gündem

Uşak merkez Elmalıdere Mahallesinde elektrik bakım ve onarım çalışmaları bayramdan sonra başladı ve hala bitmedi.

Genel

Samsun'da Elektrik Kesintisi: İlçelerde Uzun Süreli Enerji Eksikliği Bekleniyor