Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Haberleri

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ haberleri ve güncel Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ gelişmeleri, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ ile ilgili tüm video, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ fotoğrafları ve Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bazı mahallerde ve ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Pazar günü Uşak merkez, Banaz, Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ve diğer ilçelerine bağlı bir çok yerleşim alanında gündüz elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ta lektrik kesintisi uygulayacağı mahalle ve ilçeleri açıkladı

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bir mahalle ve ayrıca, Banaz Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Yarın Uşak merkezde bulunan; 5 mahalle ile Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın gündüz Uşak merkezde 4 mahalle ve bazı köylerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bulunan 7 mahalle ve Çarıkköyde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın 7 mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın uşak merkez ilçede 7 mahallede ve Banz ilçesinde gündüz elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Atatürk, Fevzi Çakmak, Kemalöz ve Kalfa mahalleri ile Banaz ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Sivaslı Banaz ve Uşak merkezde günün değişik saatlerde elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bulunan bazı mahalle ve Banaz ilçe merkezi ve köylerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 22 Eylül Pazar günü Sivaslı ilçesine bağlı bazı yerleşim alanlarında elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçe ve Sivaslı ilçesine bağlı bazı yerleşim alanlarında elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ve Karahallı ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Pazar günü saat 10.00’dan 16.00’ya kadar Ulubey ilçe merkezine elektrik vermeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş, yarın Uşak Merkez Çevre Mahallesi ve Selvioğlu köyü, Çuhadarlar Mahallesinde elektrik kesintisi uygulayacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın Sivaslı ve Karahallı ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçe ve Sivaslı ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde gündüz elektrik kesintisine gidileceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Uşak’ın o mahallesine saat 09.00 ile13.00 arası bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Ulubey ilçe merkezinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 17.00’ye kadar elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Banaz ilçesinde ve merkez Yavı köyünde elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den Duyuru:  Kütahya Merkez, Tavşanlı, Aslanapa, Altıntaş ve Çavdarhisar ilçesinde Elektrik Kesintisi

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den Duyuru: Afyonkarahisar Merkez, Bayat, Sandıklı, Dazkırı, İhsaniye ve Sinanpaşa ilçesinde Elektrik Kesintisi

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bugünlerde Uşak merkezde bulunan Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den Duyuru: Afyonkarahisar Merkez, Bayat, Şuhut, Sandıklı, Dinar , Başmakçı ve Çobanlar ilçesinde Elektrik Kesintisi

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'den Duyuru:  Kütahya Merkez, Tavşanlı, Domaniç, Aslanapa ve Çavdarhisar ilçesinde Elektrik Kesintisi

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bir mahallede ve iki ilçede elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.