Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Haberleri

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ haberleri ve güncel Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ gelişmeleri, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ ile ilgili tüm video, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ fotoğrafları ve Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkezde 2 mahallede Sivaslı- Ulubey eve  Eşme ilçelerinde gün boyu elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi’nde gündüz 3 saat elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Banaz ve Sivaslı ilçe merkezlerinde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Uşak’ın en büyük mahallerinden Kemalöz Mahallesinde onarım çalışmaları nedeniyle yarın da kesinti uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak Merkez ve Sivaslı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Elmalıdere Mahallesinde gün boyu elektrik verilmeyeceğini açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Elmalıdere Mahallesinde bakım ve onarım çalışmalarına devam edileceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Merkez Elmalıdere mahallesine saat 12.00- 16.00 arası elektrik verilemeyeceğini açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 28 Nisan Pazar (Yarın) Eşme ilçe merkezinde sabah 09-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez Elmalıdere Mahallesi, Ulubey ve Eşme ilçelerinde elektrik kesinti yapılacağını açıkladı.

Gündem

Uşak merkez Elmalıdere Mahallesinde elektrik bakım ve onarım çalışmaları bayramdan sonra başladı ve hala bitmedi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın (25 Nisan) Uşak Merkez Elmalıdere ve kayağıl köyünde tamirat nedeniyle elektrik kesintisi uyugulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçeye bağlı bir mahalle ve iki köyde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde Elmalıdere mahallesine 7 saat süreyle bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik veremeyeceğini açıkladı

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın Eşme ve Ulubey ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik verilmeyeceğini açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın Eşme ilçe merkezinde saat 09.00 – 17.00 arasında belektrik enerjisi verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak Merkez ve Eşme ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bulunan Cumhuriyet Mahallesi, Merkez ilçe, Eşme, Sivaslı ve Ulubey ilçelerine bağlı bazı yerleşim...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak’ta kesinti uygulanacak yerleşim alanlarını açıkladı.

Banaz

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak merkezde bir mahalle ve Banaz ilçesi merkezinde elektrik...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak merkezde bulunan o mahalleye 12.000-17.00 arasında elketrik verimeyeceğini açıkladı.