Ulubey Haberleri

ulubey haberleri ve güncel ulubey gelişmeleri, ulubey ile ilgili tüm video, ulubey fotoğrafları ve ulubey haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Ulubey’in Karacaahmet köyündeki bir evde çıkan yangın, yanında bulunan metruk binaya da sıçradı.

Gündem

Geçtiğimiz hafta Banaz, Sivaslı, Ulubey ve Eşme ilçe kongrelerini tamamlayan AK Parti Uşak Teşkilatı Karahallı ve merkez ilçe kongrelerine hazırlanıyor.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. yarın Uşak merkez Ulubey ve Karahallı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Uşak’ın Ulubey ilçesinde geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaralanarak hastanede tam 7 gündür yaşam savaşı veren Furkan Kaytan (16) hayata veda...

Gündem

Uşak’ın 4 ilçesinde AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanları değişti. Yeni atanan ilçe kadın kolları başkanları mazbatalarını aldı.

Gündem

Uşak’ta 13 Ekim Pazar günü 5,8 şiddetinde oluşan bir deprem saha tatbikatı düzenleneceği ve vatandaşların korkmaması gerektiği belirtildi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ve diğer ilçelerine bağlı bir çok yerleşim alanında gündüz elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, düzenlediği basın toplantısında Ulubey ilçesi İnay köyünde prim ödeyen çiftçilerin zararının karşılanamadığını belirtti.

Genel

Uşak’ın Ulubey ilçesinde düzenlenen “Cami Çocuk Buluşması” sayesinde ortaokul öğrencileri Halilefendi Camii'nde saf tuttu.

Genel

Uşak’ın Ulubey ilçesinde 1.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Genel

Uşak’ın Ulubey ilçesinde 0.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Gündem

Ulubey İlçe Jandarma Komutanlığı, okul servis araçlarının güvenliğini artırmak amacıyla şoförlere yönelik bir trafik eğitimi düzenledi.

Gündem

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, yapımına 2013 yılında başlanan Uşak Güney Çevre Yolu’nun tamamının 2026 yılında hizmete açılacağını duyurdu.

Gündem

Uşak’ın Ulubey ilçesi Kurudere köyünde meydana gelen yangın söndürüldü.

Genel

Ulubey'de 0.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Pazar günü saat 10.00’dan 16.00’ya kadar Ulubey ilçe merkezine elektrik vermeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. yarın Uşak’ın Ulubey ilçesinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Ulubey ilçesinde sabah saatlerinde bir işyerinde meydana gelen patlamalar ilçe halkında korku ve panik yarattı.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Ulubey ilçe merkezinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 17.00’ye kadar elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Genel

Uşak Ulubey İlçesi Çamdere-Çırpıcılar-Çardak Köyleri arasında bulunan ormanlık alanda çıkan ve rüzgâr nedeniyle yayılan yangının söndürülmesi için hava desteği geldi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bir mahallede ve iki ilçede elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Uşak'ın Ulubey ilçesinde Ulubey-Karahallı Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında beş kişi yaralandı.

Genel

UDAŞ, Ulubey İlçesine taşınacak doğalgaz ihalesini sonuçlandırdı. Ancak bu kez de doğalgazın ilçe halkına kaç liraya mal olacağı tartışması başladı.

Gündem

Bu sene 1’incisi düzenlenen Ulubey Ultra Trail, sporculara Ulubey Kanyonlarında nefes kesen bir koşu deneyimi sundu.

Gündem

Her zaman kuyuya düşen hayvanları çıkarmakla bildiğimiz Uşak itfaiye ekipleri Ulubey ilçesinde değişik bir operasyona imza attı.

Gündem

Uşak, Ulubey İlçesinde çıkan çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi. 1 kişi de ağır yaralandı.

Gündem

Uşak/Ulubey ilçesine doğalgaz temininde ufak bir sorun çıktı. UDAŞ tarafından düzenlenen sıkıştırılmış doğalgaz alımına bir firma katılınca ihale iptal edildi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçede Durak ve Sarayaltı mahalleleri ile Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde elektriklerin kesileceğini...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın, Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Bu sene 1’incisi düzenlenecek olan Ulubey Ultra Trail, sporculara Ulubey’in eşsiz tarihi ve doğa güzellikleri arasında bir koşu deneyimi sunacak.