Uşak haber Haberleri

uşak haber haberleri ve güncel uşak haber gelişmeleri, uşak haber ile ilgili tüm video, uşak haber fotoğrafları ve uşak haber haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün ilimizin meteorolojik görünümü şöyle:

Genel

Uşak ve ilçelerinde 08 Nisan Pazartesi mesai bitiminden, 09 Nisan Salı sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Genel

Uşak'ta "HİKMET" (Hayal-İlim-Kültür-Medeniyet-Eğitim-Teknoloji) projesi kapsamında "Batı Medeniyetinin Arkasındaki Sır: İslam Bilimi"

Genel

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün ilimizin meteorolojik görünümü şöyle:

Genel

2024 Mahalli İdareler Seçimimin tamamlanmasının ardından yeni muhtarlar belli oldu. Uşak'ın merkeze bağlı 29 adet mahallesinin muhtarları;

Genel

Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından okul çevreleri ve servis araçları denetimleri yapıldı.

Gündem

Uşaklı İhtiyaç Sahiplerine Duyuru: Aile Destek Ödemeleri Başladı.

Genel

KENTİN DÖRT BİR NOKTASINDA BİR YANDAN HALKIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK YATIRIMLAR YAPAN, DİĞER YANDANSA DÖNÜŞÜM ODAKLI ADIMLAR ATAN UŞAK BELEDİYESİ, BU...

Gündem

Yapılan son meteorolojik tahminlere göre ilimizde bugün hava durumu şöyle olacak:

Gündem

Sivaslı, Atatürk Mahallesi'nde bugün saat 16.00 sıralarında meydana gelen kaza, bir motorsiklet ile bisiklet sürücüsü arasında çarpışma sonucu gerçekleşti.

Gündem

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Cumhuriyetimizin 100. yılında sanatseverler için özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gündem

Uşak’ta faaliyet gösteren sürücü kurslarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Gündem

Uşak'ın Dikilitaş Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavgada ağır yaralanan genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gündem

Uşak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan Güvenç, yönetim ekibiyle birlikte Banaz ilçesindeki sağlık kurumlarını ziyaret etti.

Gündem

Uşakspor yarın evinde Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak.

Gündem

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 21 Ekim 2023 tarihli vefat ilanlarını paylaştı.

Gündem

Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 20 Aralık 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı.

Gündem

İşte Uşak'ta bu tarihler arasında hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 4 Kasım Cumartesi gün boyu, 5 Kasım Pazar sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 07 Kasım Salı mesai bitiminden, 08 Kasım Çarşamba sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

MHP’nin kurucusu ve ebedi Başkanı Alp Arslan Türkeş’in kızı İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, Uşak’a geldi.

Gündem

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Yurtdışı Türklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş, Uşak'ta bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 22 Kasım Çarşamba mesai bitiminden, 23 Kasım Perşembe sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 04 Aralık Pazartesi mesai bitiminden, 05 Aralık Salı sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 17 Kasım Cuma mesai bitiminden, 18 Kasım Cumartesi sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 18 Kasım Cumartesi gün boyu, 19 Kasım Pazar sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 20 Kasım Pazartesi mesai bitiminden, 21 Kasım Salı sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 07 Aralık Çarşamba mesai bitiminden, 07 Aralık Perşembe sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 11 Aralık Pazartesi mesai biriminden, 12 Aralık Salı sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri:

Gündem

Uşak ve ilçelerinde 12 Aralık Salı mesai biriminden, 13 Aralık Çarşamba sabahına kadar hizmet verecek nöbetçi eczaneler ve iletişim bilgileri: