Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde Sosyal Hizmetler (SHM) Müdürü olarak çalışan Psikolog Seval Kadıoğlu, 0-6 yaş çocuklar için kaleme aldığı “Duyguların Melodisi" ( Kardeşlikte Uyum) kitabını, Uşak Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses ve Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Zekai İnan'a sundu.

Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses, genç yazara teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı! Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı!

Psk Seval K A D I O G L U Kitap

Duyguların Melodisi:

Kardeşlikte Uyum kitabı 0-6 yaş arası çocuklar için yazılmış bir kitap olup kardeşlik bağları ve anlayışın önemine dikkat çekiliyor.  Sıcacık duygularla kalplere dokunulmaya çalışılan bu öyküde; çocukların birbirini anlaması ve birlikte büyümesi için ilham verici bir yol haritası sunuyor.

Psikolog Seval Kadıoğlu’nun “Duyguların Melodisi: Kardeşlikte Uyum” adlı çocuk öykü kitabı Pembe Fil Yayınevi tarafından yayınlandı.

Öyküde anlatılan Rüzgar, piyano çalmaktan büyük keyif alan bir çocuk. Ama kardeşi Barış’ın onu bu konuda engellemesinden rahatsız.

Psikolog Seval Kadıoğlu öykü kitabı hakkında, “Çocuk ve ergenlerle mesleki süreci yürütmem ve kendi çocuklarım ile ilgili gözlemlerim bu kitabı yazmamda ilham kaynağı oldu. Duyguların Melodisi: Kardeşlikte Uyum kitabı, 0-6 yaş arası çocuklar için yazılmış bir kitap olup kitapta kardeşlik bağları ve anlayışın önemi keşfediliyor” dedi.

 Psikolog Seval Kadıoğlu 1986 yılında Ankara’da doğmuş olup yazarın çocukluğu Ankara’da geçmiştir. 2003 yılında Ankara Deneme Lisesi‘ni üçüncülük derecesi ile bitirdikten sonra 2007 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji Bölümü‘nden ve 2022 yılında Mersin Üniversitesi Kadın Araştırmaları Yüksek Lisans Programı‘ndan mezun olmuştur.

2007 yılından bu yana icra ettiği mesleğinin ilk yıllarında okul öncesi eğitim kurumlarında da çalışmıştır. Kişisel ve mesleki gelişimini desteklemesi, mesleki uygulamalarına zenginlik katması için aile danışmanlığı EMDR Terapi ve Çözüm Odaklı Terapi eğitimleri almış mesleki tecrübesi ve görev alanı gereğince çok sayıda ebeveyn yetişkin eğitimlerine eğitimci olarak katılmıştır. Yazar, özellikle aile içi iletişim-etkin ebeveyn rolleri-aile yaşam becerileri-çocukta olumlu davranış geliştirme vb. konularda eğitim vermiştir. Üniversitede öğrencilik yıllarında gerek okul gerekse yerel kuruluşlara ait topluluklarda amatör tiyatro oyunculuğu yapmıştır. Ayrıca gitar çalmak hobileri arasındadır. Yazar halen bir kamu kurumunda idareci olarak görev yapmakta olup evli ve iki çocuk annesidir.

Muhabir: SALİH KILINÇ