Destekçileriyle zaferini kutlayan Arpacı yaptığı konuşmada; “Büyük bir destan yazdınız. Bana sahip çıktınız. Bana destek çıkan arkadaşlarıma ve sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepiniz yanlışın karşısında doğrunun yanında durdunuz. Doğrunun önünde kimse duramaz.

Kaldığımız yerden devam edecek. Kim ne derse desin hiçbir sıkıntımız yok. Banazımıza bir çivi çakmak için elimizden ne gelirse yapacağız.

Zafer Arpacı Hükümetsiz bir iş yapar mı? Hiç merak etmeyin. Bize bakmayana bizde bakmayız. Kuşulular belediyeler kapatılınca nasıl sandıklara gitmediyse bizde gitmeyiz” dedi.

“İNSANLARI TEHDİT VE ŞANTAJLA KÖŞEYE SIKIŞTIRAN BİR GÜRUHLA KARŞI KARŞIYIZ.”

Arpacı, Acemi insanlara ders vermeliyiz. Bedavadan bir çay içirmeden bir yerlere gelen, insanların onurlarıyla oynayan insanları tehdit ve şantajla köşeye sıkıştıran bir güruhla karşı karşıyız.  Biz bunlara boyun eğmedik eğmeyiz.

Güçleri yetiyorsa gelsinler. Banaz’dan bağımsız aday olsunlar. Bazıları da aşiret arıyorlar. İşte aşiret burada.

Uşak Karun AVM yıkımdan döndü Uşak Karun AVM yıkımdan döndü

Arkamda durduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Benim artık bundan sonra bir partiye yaslanmama gerek yok. Sizler varsınız.

Arpacıı 3

Demek ki burada yıllardır partiyi toplayan Zafer Arpacı’ymış. “bunu dikeriz, bunu aday yaparız. Sizlerde ona oy verirseniz” diye bir kaide yok. Banazlı kimi istiyorsa onu seçer.

Arkadaşlar şunu bilmenizi istiyorum. Hepiniz birer başkansınız. Ben burada sağcı, solcu herkesi işe alacağım. Kim gelirse gelsin, sağcısından solcusuna hepsi Banaz’ın insanıdır. Banaz’ın nimetlerinden herkes yararlansın” ifadesini kullandı

Arpacı 3

Editör: Seher ZEYBEK