İYİ Parti Uşak Teşkilatı tarafından paylaşılan bir ankette kendisinin sonuncu sıralarda gösterilmesine tepki gösteren CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, seçimlerin galibinin kendisinin olduğunu ve açık ara önde olduğunu, vatandaşların uydurma anketlere inanmaması gerektiğini belirtti.

Uşak Karun AVM yıkımdan döndü Uşak Karun AVM yıkımdan döndü

“Seçimlere 9 gün kaldı. Ancak dün itibarıyla İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Sözve Obalı Hanımefendinin yapmış olduğu bir açıklama var.

Bir anket firması tarafından yapılan bir anket sonuçları seçim yasağına rağmen kamuoyu ile paylaşılmıştır ve vatandaşlarımızı manipüle yapmıştır. Buradan bu manipülasyonun yanlış olduğunu özellikle belirtmek adına bu açıklamayı yapmak istedim.

Bu firma 10 bin 200 takipçisi olan küçük bir firmadır. Bunlar küçük bir şirkettir. Birkaç ilde anket yapılıyor gibi gösterip araya da Uşak’ı koymuşlar. Aydın’da güya AK Parti’nin kazandığını gösteriyorlar.

Uşak’ta da birini sırada İYİ Parti’yi, ikinci sırada AK Parti’yi göstermişler. BU ankette beni 20 puan geride göstermişler. Yani beni neredeyse en arkaya koymuşlar.  Bütün vatandaşlarımızın bu manipülasyona aldanmayasını biliyorum.

Sokakta yürürken bile vatandaşın bana olan ilgisini görmemişler. Ben en yakın rakibimden bile çok çok öndeyim.  

Uşak’ta 5 yıldır hiçbir şey yapılmadığını tüm vatandaşlar biliyor. Uşak’a herhangi bir yatırım yapılmadı. Şu anda Uşak’ta yaşayan yüzde 60’lara yaklaşan bir kitle mevcut yönetimden hoşnut değil. Hiçbir şey yapamadıklarını da kendileri de teyit ediyor.

Uzun yıllar sonra muhalefet olarak Uşak Belediye Başkanlığını kazanacağımı, başka bir partiye oy verildiği takdirde oylarının boşa gideceğini buradan özellikle belirtmek istiyorum.

Tüm vatandaşlarımdan muhalefetin kazanacak tek adayı Özkan Yalım’a oy vermelerini istiyor ve hayırlı Ramazanlar diliyorum”

Muhabir: SALİH KILINÇ