Uşak Üniversitesinde Hemşirelik Haftası Kutlandı Uşak Üniversitesinde Hemşirelik Haftası Kutlandı

AK Parti Uşak İl Yönetimi ve Merkez İlçe Yönetimleri, çalışmaları hızlandırarak, muhtarlar, STK’lar ve vatandaşlarla bir bir iletişime geçti. Uşak Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçim Toplantısı için Uşak’a gelen merkez ilçeye bağlı 83 köyün muhtarına yemek veren AK Parti Uşak İl Yönetimi, düzenlediği yemekli bir toplantıda onlarla görüş alışverişinde bulundu.

Akpmhtr (1)

AK Parti Uşak İl Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “İl Başkanımız Himmet Yaşar, Milletvekilimiz Fahrettin Tuğrul, İl Genel Meclis üyelerimiz Mehmet Bayar ve Nafiz Mıdık’ın katılımları ile Uşak Merkez Köy Muhtarımız ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.

Yerel seçimlerde köylerimizi temsil hakkı elde eden muhtarlarımızı tebrik ediyoruz” denildi.

Akpmhtr(3)

YENİ SEÇİLEN MAHALLE MUHTARLARI DA UNUTULMADI

Öte yandan AK Parti Uşak Merkez İlçe Yönetim de İlçe Başkanı Altan Tufan yönetiminde merkez ilçe mahalle muhtarlarını ziyaret ederek kutladı ve başarılar diledi.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; “ Merkez İlçe Başkanımız Altan Tufan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Murat Sarıçiçek, Sarayaltı Mahallesi Muhtarı Cemil Cevher,  Elmalıdere mahallesi Muhtarı Mehmet Yaşar ve Durak Mahallesi Muhtarı Ayşe Kocabıyık'ı ziyaret ettik. Muhtarlarımıza yeni dönemlerinde başarılar dileriz. Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak yapılacak hizmet ve projelerde her daim yanlarındayız” açıklaması yaptı.

Akşam da “Merkez İlçe Yönetim Kurulunun toplanarak gündeme dair konuları ele alıp görüştüğü öğrenildi.

Akpmhtr (4)

Muhabir: SALİH KILINÇ