Kuruluşunun 57. Yıldönümünü kutlayan Uşakspor’de yeni sezonun başlamasın 2 ay kala hiçbir hareketin olmaması kırmız siyah renklere gönül veren taraftarlar arasında büyük endişe yaratıyor.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak görüşlerini aldığımız aşigolar, “TFF 2024-2025 Futbol Sezonu 3. Lig maçları Ağustos ayında başlayacak. Önümüzde 2 aylık bir zaman var. Kulübün ne olacağı daha belli değil. Maçlara çıkabilecek mi çıkamayacak mı? Bilmiyoruz.

İlçe takımları, dün kurulan mazisi olmayan takımlar süper lige çıkarken, şehrinizin takımı bu sezon 3.lige düştü! Şehrin kanayan yarası Uşakspor her sezon sonu her seçim önü her seçim sonrası boynu bükük bekler oldu! Şimdi de bekliyoruz! 57. Yaşımızda Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalımdan somut gelişmeler bekliyoruz” dediler.

Usakspor (4)

UŞAKSPOR ÖLÜM GRUBUNDA

TFF Yönetim Kurulu 2024-2025 Sezonu TFF 3. Lig sezon planlamasını belirlemişti. Buna göre TFF 3. Ligde sezon 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. Ligin ikinci yarısı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve TFF 3. Ligde normal sezon 26 Nisan 2025 Cumartesi günü tamamlanacak. 2024 - 2025 sezonunda ligin 26. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak.

Usakspor (5)

Bu yıl 3. Lig planlaması, bölgesel olarak yapıldı. Uşakspor, Karşıyaka, Denizlispor gibi Süper Lig deneyimi olan birçok kökü kulüp takımlarıyla 2. Lig mücadelesi yapacak.

Yeni sezonda 2. Lig mücadelesi yapmak istiyorsa, takımın teknik direktör, teknik kadro ve futbolcu transferlerini şimdiden hazırlamaya başlaması gerekiyor. Aşigolar, geçmişte olduğu gibi Pazar günü maça çıkacak takımın futbolcu lisanslarının Cumartesi günü yetiştirildiği günelri unutmuyor ve son anda kurulan futbol takımından hayır gelmeyeceğine inanıyor.

Özellikle Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın seçim öncesi verdiği sözleri hatırlatarak Uşakspor konusunda verdiği sözleri yerine getirilmesini istiyor ve somut adımlar atılmasını bekliyor.

Uşak Karun AVM yıkımdan döndü Uşak Karun AVM yıkımdan döndü

Usakspor (2)-2

Muhabir: SALİH KILINÇ