Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi Hafta sonu Uşak’ta sinema keyfi: 7 film vizyona girdi

Ünlü sanatçı Neco ve Oya Germen'in kızıdır. Zeynep Özyılmazel adında bir ablası, Leyla adında bir kız kardeşi ve Ali Nejat adında bir erkek kardeşi vardır.

Eğitim ve Kariyer

  • Eğitim: İstek Semiha Şakir Lisesi'nden 1997 yılında mezun olmuştur. 2001 yılında Yeditepe Üniversitesi Sinema Bölümünden mezun olmuştur.
  • Yazarlık ve Müzik: Aynı yıl "Sana Bi'şey Olmasın" adlı ilk kitabını çıkarmış ve İstanbul Gelişim Orkestrası'nda görev almıştır. Köşe yazarlığı yapmaya başlamış ve 21 Aralık 2009'da kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkarmıştır. Bu albümde Yalın, Mert Ekren, Teoman, Tufan Taş, Nurkan Renda gibi isimlerle çalışmıştır.
  • İkinci Albüm ve Tekliler: 2011 yılında "Sıfır Makyaj" adlı ikinci albümünü çıkarmış ve Murat Boz'un "Kalamam Arkadaş" şarkısının sözlerini yazmış, Mert Ekren ile birlikte bestelemiştir. 2012'de "Su Gibi Gel" adlı ilk teklisini çıkarmış ve Star TV'de Alişan ile "Ayşe ile Alişan" programını sunmuştur.
  • Kitaplar ve Diğer Projeler: 2013'te ikinci kitabı "Kalpten Düşme / Sahi Ben Neye İnanmıştım?"ı çıkarmıştır. 2014'te "Nefis" teklisini, 2015'te "Roket" ve 2020'de "Geri Dönülmüyor" teklilerini piyasaya sürmüştür.

Özel Hayatı

  • Evlilik: 1 Temmuz 2011'de reklamcı Ali Taran ile Bodrum'da evlenmiş ancak evlilikleri 28 Nisan 2012'de sona ermiştir.
  • İlişki: Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile yaşadığı aşk son dönemde gündeme gelmiştir. Ayşe Özyılmazel, Somer Sivrioğlu'nun doğum gününde paylaştığı fotoğrafla ilişkilerini kamuoyuna duyurmuştur.

Ayşe Özyılmazel, müzik, yazarlık ve televizyon programcılığı alanlarında başarılı bir kariyere sahiptir. Özellikle sosyal medyada ve müzik dünyasında yaptığı çalışmalarla tanınmaktadır.

Kaynak: Bülten