Salih Kılınç'ın Kaleminden

Salih Kılınç'ın Kaleminden

Tüm Makaleleri

Uşaklının 3,5 milyon lirasını da Acun Ilıcalı yesin

Uşaklının parası deniz, yemeyen keriz. Bildiğiniz üzere Tv 8 Kanalında yayınlanan “Mastercheff Yemek Programı” ekibi pek yakında Uşak’a geliyor.

Uşak’ın domuzları ve dilberleri bizi zelzeleden korur mu?

Şu günlerde ne yazsam boş. Tüm kamuoyu Köfteci Yusuf’un etlerinde domuz eti olup olmadığından başka bir şeyi ne konuşuyor ne görüşüyor. Köfteci Yusuf’un etlerinde domuz var mı yok mu? Bilemiyorum. Uş...

Alnımızda Uşaklı mı yazıyor? Enayi mi? Anlamadım gitti

Baba tarafından Tuncelili olsam da 61 yıldır doğma büyüme Uşaklıyım. Annem de has Uşaklıdır. Uşaklı olmaktan da her zaman gurur ve onur duymuşumdur.

Can Valim giderayak Uşak’ı üzdü

İrlandalı oyun yazarı, romancı, kısa öykücü ve şair Oscar Wilde’ın; “Kimi gittiği yeri mutlu eder kimi terk ettiği yeri” sözünü çok severim. Uşak Valisi Sayın Dr. Turan Ergün’de ayrıldığı yeri üzenler...

Nesini söyleyim Canım Efendim? Gayri düzen tutmaz bizim Uşak’ımız(‘)

Uşak’ta CHP, 35 yıllık aradan sonra Uşak Belediye Başkanlığını aldı. Ancak değişen bir şey yok. Ha AKP, ha CHP. İmam bildiğini okurmuş.

Bu gitmeler gitmek değil yapılanlar Uşak sevdası hiç değil

Uşak’ta son günlerde yaşanan ilginç olaylara değinmek istiyorum. Tahmin ettiğiniz gibi tüm ilginç olaylarda Uşak Belediye Başkanı Sayın Özkan Yalım ile ilgili.

Uşak yangınlarını birlik ve beraberlik söndürdü

Cumartesi günü Now TV’de spiker Burak Birsen, “Yangınlarda asker ne yapıyor?  Niçin sahaya inmiyor?  Valiler yardım istemiyor mu?” gibi bir şeyler söyledi.

Uşak’ta neler oluyor neler? Maydanozlu köfteler

Uşaklıların hiç bilmediği ya da merak ettiği konuları Uşak Belediye Başkanı Sayın Özkan Yalım’a sordum. O da cevap verdi.

Bu hareket göz dağı mıydı? Kişisel hesaplaşma mıydı?

Takvimler 26 Temmuz Cuma gününü gösteriyordu. Saat 15.00 sıralaraydı. Cehennem sıcakları yine ortalığı yakıp kavurmaktaydı.

Uşak Tarhanası zebil ziyan olmayacak

Uşak’ın milli yemeği olan Uşak Tarhanası için ilk kez düzenlenen “1. Uluslararası Uşak Tarhana Festivali” yarın başlıyor.