Salih Kılınç'ın Kaleminden

Salih Kılınç'ın Kaleminden

Tüm Makaleleri

Uşak Tarhanası zebil ziyan olmayacak

Uşak’ın milli yemeği olan Uşak Tarhanası için ilk kez düzenlenen “1. Uluslararası Uşak Tarhana Festivali” yarın başlıyor.

Bu hainleri asla unutmayacağız ve affetmeyeceğiz

Bundan 8 yıl önce hain Fetullah terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan darbe girişimi sırasında ailemle birlikte Ankara’daydım. Ölümün soğuk nefesini bu kadar yakın hissettiğimiz o günü unutmam asl...

AK Parti Uşak Milletvekilleri CHP’li başkanla anlaştı mı?

Valla, tüm Uşak bekleye bekleye meraktan kurdeşen dökmeye başladı. AK Partili vekiller “Senin kirli çamaşırlarını ortaya sereceğiz. Tüm Uşak görecek” diye caka sattı.

Uşak’ta tasarruf tepelerden başlamalı

Tasarruf Tedbirleri ile İlgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi 17 Mayıs tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Vatana ve millete hayırlı olsun.

Atalarımız “Bozkurt” mu bilmiyorum ama bizler kesin “Mankurt’uz”

Mankurt kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre mankurt kelimesi anlamı şu şekildedir:

Çaptan düşünce çenelerine vuruyor olan Uşak’a oluyor

Allah uzun ömür versin, Uşak’ın 2 AK Partili Milletvekili Sayın İsmail Güneş ve Sayın Fahrettin Tuğrul, birde CHP’li Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım, çaptan düşmüş eski çapkınlar gibiler.

Uşak’ın yangın karnesi pekiyi değil

Uşak olarak son iki haftada yasadığımız yangınlar gösterdi ki Uşak olarak yangın karnemiz hiç iyi değil.

Yandı Uşaklımın ciğeri mosmor oldu çürüdü

Son bir haftadır Uşak’ın ve Uşaklının ciğerleri yandı.  Bayrama 4 gün kala (12 Haziran Çarşamba) günü Uşak merkez ilçeye bağlı Yenişehir köyünde yaklaşık -45 saat süren bir yangın, Çalıkhasan, Yenişeh...

Yaparsa Yalım yapar aman deyim bunu sakın yapmasın

Uşak Belediye Başkanı Sayın Özkan Yalım, dün Uşak Belediyesi sosyal medya sayfasında yayınladığı yaklaşık 2 dakikalık videoda hayalindeki projeleri hayata geçirmek için bir adım attığını kanıtlamış.

Uykuda mısın sevgili yârim uyan uyan

İnternet gazeteciliği diye bir şey çıktı. Mertlik bozuldu. Artık herkes gazeteci oldu. Bir domain bulan oturduğu yerden ahkam kesiyor. Hırsızı, dolandırıcısı, yalancısı, sahtekarı, pornocusu, ırz düşm...