Eşme Haberleri

eşme haberleri ve güncel eşme gelişmeleri, eşme ile ilgili tüm video, eşme fotoğrafları ve eşme haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkezde 2 mahallede Sivaslı- Ulubey eve  Eşme ilçelerinde gün boyu elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Eşme ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelli bireylerin yaşadığı zorluklar görsel ve işitsel olarak anlatıldı

Gündem

Uşak’ın Eşme ilçesi halkının yol çilesi 30 yılı aşkın bir süredir bitmek bilmiyor. İlçe halkı yollarının bir an önce yapılmasını...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez ilçede bir mahallede, Sivaslı ve Eşme ilçelerinde elektrik kesintisi uygulayacağını belirtti.

Gündem

Türkiye Yamaç Paraşütü Ege Bölgesi Hedef Yarışması Uşak'ın Eşme İlçesinde başladı. Organizasyona 55 sporcu katılıyor.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez ve Eşme ilçelerine bağlı bazı yerleşim alanlarında onarım nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Pazar günü (yarın) Uşak Merkez, Ulubey Karahallı ve Eşme ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Genel

Eşme İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından 4-10 Mayıs 2024 Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasında Saraycık İlkokulunda öğrencilere çeşitli etkinlikler...

Gündem

Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Nevşehir ilinde 5-27 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası‘nda...

Gündem

Uluslararası İklim Mücadelesinin Merkezinde Uşaklı;Çevre Mühendisi Yunus Arıkan beyin görevi yapıyor.

Gündem

Uşak’ın Eşme ilçesinde haftaya gökyüzünde büyük bir heyecan yaşanacak. Türkiye Yamaç Paraşütü Ege Bölgesi Hedef Yarışması” Eşme ilçemizde yapılacak.

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Uşak ve ilçelerine 20 yeni doktor atandı.

Genel

Eşme'nin Saraycık köyünde yaşayan Barış Yıldız'ın ilk kitabı olan Atam ve Hayat adlı şiir kitabı basıldı.

Genel

Uşak'ın Eşme ilçesinde alanında uzman akademisyenler tarafından velilere seminer verilecek.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 28 Nisan Pazar (Yarın) Eşme ilçe merkezinde sabah 09-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkez Elmalıdere Mahallesi, Ulubey ve Eşme ilçelerinde elektrik kesinti yapılacağını açıkladı.

Gündem

Bu sözü ben değil; yeni Belediye Başkanımız Sayın Özkan Yalım, Sözcü Tv’ye verdiği beyanatında sarf etmiş.

Gündem

Uşak'ın Sivaslı ve Eşme ilçelerinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı ev ve ahırların çatısı zarar gördü.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın Eşme ve Ulubey ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gün boyu elektrik verilmeyeceğini açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın Eşme ilçe merkezinde saat 09.00 – 17.00 arasında belektrik enerjisi verilemeyeceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak Merkez ve Eşme ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ; bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Uşak merkez, Eşme, Karahallı, Sivaslı ve Ulubey ilçelerinde gündüz elektrik kesintisi...

Gündem

Uşak için hava tahminleri yapan Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, yarından itibaren Uşak’ı oldukça sıcak bir havanın beklediğini açıkladı.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Uşak ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Gündem

31 Mart yerel seçimlerinde Eşme'ye Belediye Başkanı seçilen Yılmaz Tozan ilk konuşmasını yaparak, Eşmelilere teşekkür etti.

Gündem

Uşak’ta 31 Mart yerel seçimlerinde beklenmedik bir farkla birinci parti olan CHP, Uşak İl Genel Meclisi’nde de ezici bir çoğunluk...

Gündem

Eşme ilçesinde hemşire olarak görev yapan Yıldız Çekin, 3 yaşındaki oğulları Arden Aras Çekin, amca Nadi ve yenge Alime Çekin,...

Gündem

Uşak’ta Bayrama yönelik alınan tedbirlere ilişkin hususların görüşüldüğü İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Genel

Uşak'ın Eşme ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Yılmaz Tozan kazandı.

Genel

Uşak İl Müftülüğü'nün farklı camilerde düzenlediği Enderun Usulü Teravih Namazı programları, tüm hızıyla devam ediyor.