Sivaslı anadolu Lisesi Haberleri

Sivaslı anadolu Lisesi haberleri ve güncel Sivaslı anadolu Lisesi gelişmeleri, Sivaslı anadolu Lisesi ile ilgili tüm video, Sivaslı anadolu Lisesi fotoğrafları ve Sivaslı anadolu Lisesi haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Sivaslı Anadolu Lisesi, bu yıl ilki gerçekleştirilecek “Sivaslı Anadolu Lisesi Mezunlar Buluşmasına" ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Genel

Uşak’ta 12, 13 ve 14 Mart tarihlerinde ilimiz liseler arası atletizm müsabakaları tamamlandı.

Genel

Sivaslı Anadolu Lisesi, Ramazan ayını boş geçmeyerek, öğrencilere ve okul personeline daha ferah bir ortam sunmak için harekete geçti.

Gündem

Uşak' ta düzenlenen liselerarası güreş müsabakalarında Sivaslı Anadolu Lisesi tüm rakiplerini geride bırakarak takım halinde şampiyon oldu.

Gündem

Sivaslı Anadolu Lisesi öğrencileri, 12.12.2023 Salı günü Uşak'ta düzenlenen liseler arası kros yarışmalarında gösterdikleri muazzam performansla dikkat çekti.

Gündem

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi’’ kapsamında Kasım ayı etkinlikleri içerisinde yer alan ‘’Sözlük Özgürlüktür’’ adlı sözlük hazırlama etkinliğine ‘’Söz’den Öz’e’’  projeleri ile...

Gündem

Sivaslı Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammed Özbay, Kocaeli'de düzenlenen Liseler Arası Güreş Şampiyonası'nda elde ettiği başarıyla Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.