Sadece Sivaslı’nın değil, Uşak’ın da en köklü okullarından birisi olan Sivaslı Anadolu Lisesi, geniş kapsamlı bir mezun buluşması programına hazırlanıyor. Mezunlar buluşması için Sivaslı Anadolu Lisesi’nden mezun olanlar ile bir komisyon kuruldu.

Kurulan komisyonda;

Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Yelken,

Sivaslı Anadolu Lisesinde uzun yıllar görev yapmış Emekli Eğitim Müfettişi Osman Uslu,

Sivaslı Anadolu Lisesi Mezunu – Uşak Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yazar Kenan Gökçe,

Sivaslı Anadolu Lisesi Mezunu – İl Genel Meclis Üyesi Murat Özbay,

Sivaslı Anadolu Lisesi Mezunu – Eğitim Yöneticisi Feridun Can,

Sivaslı Anadolu Lisesi Mezunu- Atatürk Mahalle Muhtarı Barış Gündüz,

Sivaslı Anadolu Lisesi Mezunu – Sivaslı Belediyesi Encümeni Hüseyin Küçük,

Sivaslı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Kubilay Özçaka yer alıyor.

Komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek mezun buluşması programı için ilk toplantı gerçekleştirildi. Sivaslı Anadolu Lisesi'nde yapılan toplantıda buluşmanın detayları konuşuldu.

Sivaslı Anadolu Lisesi Toplantı

Sivaslı Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde, ve Sivaslı Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçirilecek olan Sivaslı Anadolu Lisesi’nin ilk mezunlar buluşması, 7 Temmuz 2024 Pazar günü yapılması planlanıyor. Katılımcılara nohut pilav ikram edilecek. Okulun bahçesinde yapılacak programda eski fotoğraf albümünden oluşan bir sinevizyon gösterimi yapılacak. Sivaslı Anadolu Lisesi’nin ilk mezunları, okulda görev yapan müdürler bir araya gelerek, eski günleri yad edecek. Buluşmaya, tüm Sivaslı Anadolu Lisesi mezunları davetli. Geniş kapsamlı organize edilen  ilk buluşma ve geleneksel hale gelmesi temenni ediliyor

Uşak'ta 07 Mayıs Salı günü haberleri Uşak'ta 07 Mayıs Salı günü haberleri

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek Sivaslı Anadolu Lisesi Mezunlar Buluşmasının geleneksel hale gelerek her yıl yapılması temenni ediliyor.

Muhabir: Ece Yıldırım