Sivaslı Haberleri

sivaslı haberleri ve güncel sivaslı gelişmeleri, sivaslı ile ilgili tüm video, sivaslı fotoğrafları ve sivaslı haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Sivaslı’da bugün beklenen yağışlar, etkisini gösterdi. Meteoroloji tarafından etkili olması beklenen yağışlar, Sivaslı’da tesirini gösterdi.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın bir ilçe merkezinde sabah 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar elektrik kesintisi uygulanacağını belirtti.

Genel

Sivaslı’da bir benzin istasyonuna Elektrikli Otomobil Şarj İstasyonu kuruldu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak’ın iki ilçesi ve köylerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Sivaslı’da ikamet eden Dilaver Bozkurt adlı öğrenci,  2024 YKS’nın TYT oturumunda tüm matematik sorularını doğru cevapladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde bir mahalle ve 3 ilçde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Yarın Uşak merkez ilçeye bağlı Derbent köyü, Banaz ve Sivaslı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Genel

Sivaslı’da girişimci gençlerin büyük başarısı görenleri hayrete düşürdü. Sivaslı'da artık karpuz yetiştiriliyor.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkezde 2 mahalle ve 3 ilçeye bağlı yerleşim alanlarında elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı.

Genel

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen yaz Kur'an kursu eğitimleri, Sivaslı'da din eğitiminin yanı sıra sosyal etkinlikler ile oldukça renkli...

Genel

Sivaslı’da 1600 metre yükseklikte bulunan Halıkayası gözetleme kulesi, neredeyse Uşak’ın dört bir yanını görüyor.

Genel

Sivaslı'da hem altyapı hem de yol çalışmalarına başlandı.

Genel

Sivaslı’da hizmet veren berber, kuaför ve güzellik salonlarının tatil günleri belirlendi.

Gündem

Sivaslı’da Cinoğlu ve Hanoğlu köyleri arasında yaşanan yangında hububat ekili, hasadı yapılmış tarım alanlarının ön hasar tespit çalışmaları tamamlandı.

Gündem

Uşak’ın ilçelerinde bulunan 5 İl Özel idaresi Müdürlüğü için Uşak İl Genel Meclisi tarafından kapatılma kararı alındı.

Gündem

Sivaslı İlçe Müftüsü Murat Kumtepe ilçedeki hac vazifesini tamamlayıp dönen vatandaşları ziyaret etti.

Genel

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen yaz Kur'an kursu eğitimleri Sivaslı'da başladı.

Gündem

Dün, Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Cinoğlu ve Hanoğlu köyleri arasındaki biçilmiş arazide çıkan yangının tamamen kontrol altına alındığı açıklandı.

Genel

Sivaslı'nın Gölbahçe Mahallesi’nde bulunan kapalı pazaryeri, her Pazartesi ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Bu hafta pazarda fiyatlar nasıl? Fiyatları araştırdık.

Gündem

Pınarbaşı Belediyesi ve 15 yurttaşın Pınarbaşı’nda açılmak istenen kalker ocağı ÇED dosyasının iptali için açtığı davada bugün bilirkişi keşfi yapıldı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Pazar günü de Uşak merkez, Ulubey Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde kesinti yapılacağını duyurdu.

Genel

Bu yıl 36.sı gerçekleştirilecek Geleneksel Sivaslı Çilek Festivali 2024 yılı tasarruf tedbirleri kapsamında yapılmayacak.

Genel

Kentimizin büyük yangınlar atlatmasının ardından Sivaslı ve diğer ilçelerde biçerdöverlerin güvenlik kontrolleri sıkılaştırıldı.

Genel

Murat Dağı Yok Olmasın Platformu sözcüsü Funda Öz Akcura ve platform üyeleri, Pınarbaşı’ndaki taş ocağı davasının bilirkişi keşfi için Sivaslı...

Gündem

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde kayıp olan kişilerin ne ölüsünden ne dirisinden haber alınamıyor.

Genel

2024 yılı Kurban Bayramı’nda yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere Sivaslı ilçe sakini 106 kişi kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı’na verdi.

Genel

Sivaslı'nın Gölbahçe Mahallesi’nde bulunan kapalı pazaryeri, her Pazartesi ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Bu hafta pazarda fiyatlar nasıl? Fiyatları araştırdık.

Genel

Sivaslı'da 2024 yılı yaz sezonunda hizmet verecek olan Evrenli Belediye Yüzme Havuzu kullanıma açıldı.

Gündem

Osmangazi Elektrik dağıtım AŞ, bugün Uşak Çarıkköy ve Karaboyalık köylerinde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Gündem

Uşak Jandarması Sivaslı ilçesinde yasak olmasına rağmen horoz dövüşü yapıldığı ihbarını yaptığı bir eve yaptığı baskında 9 Hint horozu ele...