Sivaslı Kaymakamlığı Haberleri

Sivaslı Kaymakamlığı haberleri ve güncel Sivaslı Kaymakamlığı gelişmeleri, Sivaslı Kaymakamlığı ile ilgili tüm video, Sivaslı Kaymakamlığı fotoğrafları ve Sivaslı Kaymakamlığı haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

Sivaslı Anadolu Lisesi, bu yıl ilki gerçekleştirilecek “Sivaslı Anadolu Lisesi Mezunlar Buluşmasına" ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Genel

Türk sinema oyuncusu Nurullah Çelebi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Sivaslı’ya gelecek.

Genel

Sivaslı'da Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen "Çocukların Gözünden Sözünden Deyimler ve Atasözleri" sergisi ilçedeki tüm okulların katılımıyla büyük ilgi gördü.

Gündem

Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama programına tüm Sivaslı halkını coşkuyla davet ediyor.

Gündem

Uşak' ta düzenlenen liselerarası güreş müsabakalarında Sivaslı Anadolu Lisesi tüm rakiplerini geride bırakarak takım halinde şampiyon oldu.

Gündem

Sivaslı Halk Eğitimi Merkezi kurum müdürü Ramazan Yıldırım, El Sanatları Öğretmeni Bilge Taşdemir ve kursiyerler, ilçenin Kaymakamı Ayşegül Efe'yi makamında...

Gündem

İstiklal Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. Yılında onu özlem ve minnetle andı.

Gündem

Sivaslı ilçesi ev köylerinde açılış programına katılan ve ilçede Kaymakam, Belediye Başkanı ve okul ziyaretleri yapan Vali Ergün, Sivaslı köylerini...

Eğitim

Sivaslı ilçemizde Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında hafta sonunda 100. Yıl Satranç Turnuvası düzenlendi.