Alp, İMO Uşak Şube toplantı salonunda, yönetim kurulu ve üyelerinin katılımı ile Uşak AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları ile AK Parti teşkilatını ağırladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İMO Uşak Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Alp ziyaretleri nedeniyle Çakın ve Güneş’in odalarını ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

16B3385B 5Ff7 46F6 9147 0168Db944Af4

Başkan Çakın’a üyelerin isteklerini ileten Alp, İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında Uşak İl merkezindeki mevcut binaların hızlı tarama yöntemi ile deprem riski açısından değerlendirilmesi yönünde Başkan Çakın’dan söz aldı.

Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu? Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu?

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, İMO Uşak Şube yeni yönetim kurulunu kutlayarak, Uşak ilinde yapılmış olan projelerin hayata geçirilmesi ve önümüzdeki dönemde Uşak Belediyesi olarak gerçekleştirecekleri projelerin sunumunu yaptı.

Toplantının sonunda Oda Başkanı Ümit Alp tarafından odaya yapılan nazik ziyaretleri ile ilgili Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ' a teşekkürlerini sundu.

C51F621E 6Ec9 4D02 Bce4 D376Ee0D1F3D

Muhabir: SALİH KILINÇ