Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım; “Kalfa Koruluğunda bulunan Çocuk Kent’te bu akşam saat: 21.00’de son 20 yılın en popüler filmlerinden olan “Kayıp Balık Nemo” filmi ücretsiz olarak çocuklara sunuluyor. Çocuklarımızı büyülü bir dünyaya taşıyacak Kayıp Balık Nemo filmi ile eğlence dolu bir zaman sizi bekliyor.

Bu muhteşem filme davetlisiniz. Keyifli seyirler diliyorum” diyerek tüm Uşaklı çocukları bu akşam Çocuk Kent’e davet etti.

Nemo 1

Kayıp Balık Nemo Film Konusu:

Uşak’ta gerilim dolu anlar Uşak’ta gerilim dolu anlar

Dünyaya gelir gelmez annesini kaybeden Nemo babası tarafından büyütülmektedir. Artık İlkokul çağına geldiğinde babasının ilgisinden sıkılmaya başlar. Bir süzgeci küçük olduğu için babası Okyanusta yüzmeyi Nemo' ya yasaklamıştır.Bir gün Nemo, Okyanusta yüzebileceğini ve o sırada yüzeyde duran cisme dokunabileceğini iddaa eder ve kendini bir anda bir insanın ellerinde bulur. Oğlunun insanlar tarafından yakalanıp götürüldüğünü gören babası, çok kararlıdır ne olursa olsun Nemo' yu bulacak ve eve geri gecektir. Fakat Okyanus sandığından çok daha tehlikelidir.

Nemo

Kayıp Balık Nemo gişe rekorları kırmıştı

Kayıp Balık Nemo uya da orijinal ismi ile “Finding Nemo” 2002 yılında Andrew Stanton yönetmenliğinde çekilmiş vevizyona girdiğinde tüm dünyada gişe rekorları kırmıştı.

Toplam 100 dakikalık olan fim, bu akşam 21.00’de Çocuk Kent’te ücretsiz olarak gösterilecek.

Muhabir: SALİH KILINÇ