Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi

Sivas’ın Gölova ilçesinde meydana gelen heyelanda 2 ev zarar gördü. Risk altında bulunan evler AFAD ekiplerince tahliye edildi.

Gölova’ya bağlı Boğazköy köyünde yağış sonrası heyelan meydana geldi. Kayan toprak kütlesinden etkilenen 2 konut zarar gördü. Heyelan sırasında ikametlerde kimsenin bulunmaması büyük bir felaketi önlerken, risk altında bulunan konutlar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince tahliye edildi. Bölgeye sevk edilen 6 kişilik bir arama kurtarma ekibi ve 3 mühendis hasar tespit çalışması başlattı.

5 konut tahliye edildi

Sivas Valiliği meydana gelen heyelan afeti sonrası açıklama yayınladı. Valilik'ten yapılan açıklamada, "Gölova ilçesi Boğazköy'de meydana gelen kısmi heyelandan ise kullanılmayan 1 konut etkilenmiştir. 6 kişilik AFAD arama-kurtarma ekibi ve 3 mühendis bölgeye görevlendirilmiş olup, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince de riskli bulunan 5 konut tahliye edilmiştir. Doğal afetlerin yaşandığı bölgelerde yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yüce Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden muhafaza etsin. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA