Gazeteci Fatih Altaylı'nın AK Parti'nin yerel seçimleri değerlendirdiği Kızılcahamam kampındaki kulis bilgilerini aktardığı Mustafa Varank iddialarına yanıt geldi. 

Fatih Altaylı'nın "Kızılcahamam dedikoduları" başlıklı yazısında Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'la ilgili şu ifadeler yer almıştı: "AKP’nin Kızılcahamam Kampı, daha çok milletvekillerinin Bakanları suçladığı ve seçim kaybını Bakanların sırtına yüklemeye çalıştığı tartışmalarla geçmiş... Kızılcahamam’a damga vuran kulislerden biri ise eski Bakan Mustafa Varank’ın Cumhurbaşkanı’nın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ı yemek için yaptığı çalışmalar olmuş. Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı'nın, şu anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürlüğünü yapmakta olan Hasan Doğan'ın ayağını kaydırmak için ciddi bir çaba içinde olduğu tespit edilmiş. Hasan Doğan'ı o görevden aldırıp, yerine kendisi geçmek üzere olduğu bir organizasyon içerisinde olduğu söyleniyor."

Mustafa Varank

Tatile Gidilecek Yerler Listesi Tatile Gidilecek Yerler Listesi

Fatih Altaylı'nın bu kulis bilgilerinin gündem olmasının ardından eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan ise oldukçasert bir yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'la fotoğrafını paylaşan Varank, Fatih Altaylı'ya "Hoşt" yanıtını verdi. Varank, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ben de Fatih Altaylı'ya yakışan hitap şekliyle, biraz önce çektiğim bir fotoğrafla cevap vereyim: HOŞT" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi