Bu gelişmenin ardından Orhan Çerkez hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Peki, Orhan Çerkez kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Eriğin Faydaları Nelerdir? Eriğin Faydaları Nelerdir?

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde 1962 yılında dünyaya gelen Orhan Çerkez, 1980 yılından bu yana Çekmeköy'de ikamet etmektedir ve evli biri olarak iki çocuk babasıdır.

Orhan Çerkez, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. Ayrıca, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Şehircilik Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır.

Siyasi kariyerine Kadıköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde devlet memuru olarak başlayan Orhan Çerkez, burada yöneticilik de yapmıştır. 2009 yılında yürürlüğe giren kanunla birlikte Ataşehir Belediyesi'nde göreve başlamış, burada çeşitli görevlerde bulunmuş ve en son olarak 2016'dan 2023 yılına kadar Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

CHP'li Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'in, yeni dönemde ilçenin yönetiminde nasıl bir vizyon ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi