İstanbul'da gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süredir yürütülen bir soruşturma kapsamında şarkıcı Kalben Sağdıç'ın Beyoğlu'ndaki ikametine operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 3 parça halinde toplam 15 gram skunk (esrar türü bir uyuşturucu), 2 bin avro, 730 dolar ve 1500 lira para ele geçirildi. Bu bulgular üzerine şüpheli olarak gösterilen Kalben Sağdıç, "uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç etme" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi uyarınca işlem yapılmak üzere emniyete götürülen Kalben Sağdıç'ın ifadesi alınmak üzere İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü. Şu an için polis tarafından "şüpheli" olarak gözaltına alınan Kalben Sağdıç hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi

           Kalben Sağdıç,Kimdir?

Kalben Sağdıç, 17 Ocak 1986 tarihinde Hatay İskenderun'da doğdu. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda annesinin aldığı klavye ile başlayan Sağdıç, daha sonra gitar çalmaya merak sardı. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olduktan sonra çeşitli alanlarda çalıştı. Ardından müzik kariyerine yoğunlaşarak çıkardığı albümlerle müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

Kalben Sağdıç'ın gözaltına alınmasıyla ilgili soruşturma detaylarıyla birlikte kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak: Bülten