Azatçam; geçen iki ay için ne dedi? Sivaslı ilçesi doğalgaza ne zaman kavuşacak? Genç Başkanın hayalindeki Sivaslı nasıl bir yer olmalı? Sivaslı halkının yeni başkanlarından beklentileri nelerdir? Bahri Başkanın en büyük sıkıntısı ne oldu? Biz sorduk. Kendisi içtenlikle cevapladı.

Azatcamm

“BELEDİYEYİ BÜYÜK BİR ŞİRKET MANTIĞIYLA PROFESYONELCE YÖNETMEK GEREK”

Kendisini ziyaret eden https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi ekibine değerlendirmelerde bulunan Sivaslı Belediye Başkanı Bahri Azatçam (42), geçen iki ayı altyapı için değerlendirme süreci olarak tanımladı.

“Yeni bir yerdesiniz ve 2 aylık bir süreç yaşadınız. Öğrenmeye çalışıyorsunuz, bakıyorsunuz, inceliyorsunuz. Yatırımlarda bir anda olmuyor. Yatırımla ilgili pek çok görüşmeler yapıyoruz. Ankara’ya gidip geliyoruz.

Geçen iki ayı alt yapı çalışması gibi düşünmek gerekiyor. Bunlar olacak. Çok şükür şu anda bir sıkıntımız yok. Sonuç elde ediyoruz. Gerekli görüşmelerimizi yaptık. Profesyonel anlamda çalışmalar yapıyoruz.

Burada en önemli olan şudur: Belediyeyi büyük bir şirket gibi düşünmek gerekiyor. Planlama, bütçe işleyiş anlamında bir nizam getirmeye çalışıyoruz.

Bizi en çok zorlayan bütçe azlığı nedeniyle yasadığımız sıkıntılardır. Allah’ın izniyle bu konuyu da en kısa zamanda çözeceğiz.

Azatcam (1)

”SİVASLI HALKI BAŞKAN BAHRİ AZATÇAM’DAN NE BEKLİYOR?”

“Sizi seçen Sivaslı halkının sizden beklentileri nedir?” sorumuza cevap veren Azatçam, “Sivaslı halkının bizden en büyük taleplerini şöyle sıralayabilirim: Yollarla ilgili büyük bir talep var. En büyük talepleri de doğalgazın ilçelerimize bir an önce gelmesi. İlçe halkımız sabırsızlıkla doğalgazın gelmesini bekliyor.

Allah’ın izniyle bunu da başaracağız. Kış gelmeden ilçemize doğalgaz gelmesi için girişimlerimiz devam ediyor” dedi.

Azatcam (4)

“BAŞKAN BAHRİ AZATÇAM’IN HAYALİNDE NASIL BİR SİVASLI VAR?

Kendisine görev yapacağı 5 yıl sonunda nasıl bir Sivaslı hayal ettiğini sorduğumuzu yanıtlayan Bahri Azatçam hayalindeki Sivaslı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Azatçam, “İlçemize başka yerlerden gelen insanlar artık; “Burası ilçe mi?” diye sormasın.

Şunu desinler: “ya Sivaslı ne kadar değişmiş? Uzun süre sonra ilçemize yeniden gelen insanlar şaşırsınlar istiyorum. Bunu da yapacağız biz.

Şu anda komşu ilçelerimize bakıyorum. Karahallı ilçemizde Clandıras Köprüsü var. Ulubey ilçemiz kanyonlarında balon uçurmak için çalışmaların sonuna gelmiş durumda.

Uşak Seramik hisseleri aynı hızla çakıldı Uşak Seramik hisseleri aynı hızla çakıldı

Bende Sivaslı ilçemizde ilgi çekecek kalıcı bir şey olsun ve insanları buraya çeksin istiyorum. Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor” ifadesini kullandı.

Muhabir: SALİH KILINÇ