Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanıp cezaevine gönderildikten sonra anoreksiya (yemek yememe) hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumu kötüleşen Candan, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği raporu üzerine tahliye edildi.

Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı! Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı!

Cndan Kardeşler1

Cezaevinde yaşadıklarını anlatan Nihal Candan, cezaevine girdikleri günden itibaren zorlu bir süreç geçirdiklerini belirtti. Kardeşi Bahar Candan ile birlikte birbirlerine destek olduklarını ve mizah ile psikolojik destek aldıklarını ifade eden Candan, "Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz" şeklinde şakalaştıklarını dile getirdi. Kitaplar ve televizyon dizileriyle vakit geçirdiklerini ve kantinden alışveriş ihtiyaçlarını karşıladıklarını da sözlerine ekledi.

Nihal Candan, cezaevi koğuşunda futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'la birlikte kaldıklarını belirtti. Ancak, Erzan'la herhangi bir sorun yaşamadıklarını ve hatta haber izlemediklerini dile getirdi.

Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla yargılanıyor. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin, hayali "Veysel amir" oyunu adı altında piyasa değerinin altında araç satmayı vaat ettikleri, paraları aldıktan sonra ise araçları ve ücreti teslim etmedikleri iddia ediliyor. Polis incelemelerine göre, bu yöntemle 13mağdur yaklaşık 10 milyon lira dolandırıldı mağdur yaklaşık 10 milyon lira dolandırıldı.Candan Kardeşler

Kaynak: Haber Merkezi