Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Gökalp, Uzm. Dr. Aslı Keleş Önal, Uzm. Dr. Hakan Dal ve diğer sağlık çalışanlarımızdan oluşan ekip, Hastanemizde Çocuk Ortopedisi uygulamaları dahilinde Serebral Palsi (Beyin Felci) tanılı çocuk hastaların spastik kaslarının rehabilitasyon sürecini kolaylaştırmaya yönelik ameliyatsız, ultrason eşliğinde Botulinum Toksin (Botox) uygulamaları yapmaktadır. Ekibimize görevlerinde başarılar dileriz” denildi.

Edinilen bilgilere yeni uygulamaya başlanan çocuk ortopedisi dalında Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Gökalp, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde 6 ay eğitim gördü. Gökalp deformote cerrahi alanında da hizmet veriyor.

878 milyon TL'lik SED ödemeleri tamamlandı 878 milyon TL'lik SED ödemeleri tamamlandı

Daha önce bu alanda başarılı ameyatlar gerçekleştiren Gökalp’e muayene olmak isteyen çocuk hastalar için Çocuk Ortopedisi polikliniğinden ayrıca randevu almak gerekiyor.

Uzm. Dr. Aslı Keleş Önal’ın uzmanlık alanı olan (Beyin Felci) tanılı çocuk hastaların spastik kaslarının rehabilitasyon sürecini kolaylaştırmaya yönelik ameliyatsız, ultrason eşliğinde Botulinum Toksin (Botox) uygulamalarının yetişkinler için de yapıldığı öğrenildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ