Uşak Özmerkez İl Genel Meclisi Toplantısı Salonu’nda yapılan Uşak İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantısına Kadir Uslu başkanlık etti.

I M G 8626

Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu? Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu?

Toplantıda; “Uşak İl Özel İdaresi  Müdürlükleri arasında bulunan ve kadrosunun ismi ve unvanı belirtilmeden ihdas edilen müdür kadrosunun 5302Sayılı İl özel İdaresi kanunun 35. Maddesi uyarınca kaldırılması” maddesinin gündeme alınması önerildi.

Bu madde, Uşak İl Genel Meclisi’nin CHP’li 12 üyesi tarafından kabul oyu ile gündeme alınırken AK Partili 7 üye gündeme alınmaması için ret oyu verdi.

Oy birliği ile kabul edilen öneri, yine sadece CHP’li ,üyelerin oylarıyla Plan Bütçe ve Hukuk komisyonlarına oy çokluğu ile kabul edildi.“

Igm 1

Daha sonra diğer ek olarak gündeme alınan 2023 Yılı Kesin Hesap Cetveli önerisi,

Gündeme alınması oy birliği ile

Uşak İl Özel İdaresi olarak köy muhtarlarıyla yapılacak hizmetlerin içeriğinin ve ihtiyaç duyulan makine ekipman ve gün sayısının belirtilerek İl Encümen kararından sonra protokol yapılması önerisi de gündem alınması ve Plan Bütçe ve hukuk komisyonlarına yine CHP’li üyelerin kabul etmesiyle oy çokluğu ile kabul edildi.

Başkan Kadir uslu, oturumu sona erdirdi ve bir sonraki toplantının 6 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’de yapılacağını duyurdu.

Editör: Seher ZEYBEK