Vali Dr. Turan Ergün, Işık Çakır Sultan Cemevi'nde Alevi Kültür Derneği ev sahipliğinde düzenlenen Birlik Cem törenine katıldıktan sonra; Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Müftüsü Burhan Çakır, Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan ile birlikte İl Müftülüğü tarafından Tarihi Ulu Cami’nde düzenlenen “Berat Kandili Özel Programı”na da yetişti.
Vali Berat 1

Vali Ergün programdan sonra camide bulunanvatandaşları berat gecesini tek tek tebrik etti.

Uşak İl Müftülüğü düzenlediği etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Berat Kandili ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de tüm camilerimizde dualarla idrak edildi. Merkez Ulu Camii’nde Müftülüğümüzce düzenlenen Kandil Programımız İl Müftü Yardımcımız Yusuf Savuran'ın Berat Kandili konulu sohbeti ile başladı.

Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi

İl Müftümüz Burhan Çakır'ın kıldırdığı yatsı namazı ve ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif, salavatlar, ilahiler ve yapılan dualarla sona erdi.

Vali Berat3

Programa iştirak eden başta ve Sayın Valimiz Dr. Turan Ergün'ün başta olmak üzere tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyor; Gecemizin, İslam âlemi, memleketimiz ve uşak ilimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” bilgisini verdi.

Muhabir: Salih KILINÇ