Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Konseri Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ethem Sevil'le birlikte izledi.

uşak belediyesi-1

 Konserde salonu dolduran Uşaklı sanatseverlerin kulaklarının pası silindi. Uşak Musiki Derneği ve Uşak Kent Orkestrasının birlikte sahne aldığı "Yeşilçam Film Müzikleri-2" konseri Yeşilçam'a damga vurmuş birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser salonda bulunanlar tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle televizyonların olmadığı dönemlerde sinemalara giderek bu şarkıları dinleyen 60 yaş kuşağı ve üzeri izleyiciler konseri dolu dolu gözlerle izledi.

Uşak Musıki

Gecenin sürprizi de her iki orkestrayı da başarıyla yöneten Müzik Öğretmeni Şef Engin Büyükarslan’ın eşi Serap Büyükaraslan ile birlikte seslendirdiği Yeşilçam şarkısı oldu. Büyükaraslan Çifti izleyicilerden dakikalarca alkış aldı.

Serap Büyükarslan

Konser sonrasında Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner, Engin Büyükarslan ve emeği geçenlere teşekkür etti ve Şef Engin Büyükaraslan’a plaket takdim etti.

Konser Uşak

Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu? Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu?

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da bu güzel konser için Uşak Musiki Derneğine, Kent Orkestrasına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Mehmet Çakın (2)

Kaynak: Bülten