Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve tüm Millî Eğitim Müdürlüğü çalışanları, çok sevdikleri ve 20 yıldır birlikte çalıştıkları Yaşar Hocalarını buruk bir mutlulukla uğurlamaya geldiler.

Yasarajyay (2)Uğurlama töreninde konuşan Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel; “Siz bu mesleği çok güzel bir şekilde bırakıyorsunuz. İnşallah hayatınızın kalan bölümünde de her şeyi güzel bırakırsanız. Rabbim, herkese böyle güzel bir veda nasip etsin. Bu şekilde herkesin hazır olduğu bir ortamda böyle veda etmek herkese nasip olmuyor. İnşallah burada bulunan herkese böyle güzel bir veda nasip olur.

Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı! Uşak’ta gerilim dolu anlar tekrar yaşandı!

Yasarajyay (3)

Yaşar Akyay Hocamızla beraber çalışmanın onurunu yaşadım. Beyefendi kişiliği ve güven veren tavrıyla herkesin gönlünü kazandı. Bizim makamlarda bu özellikler çok önemlidir. Kendisine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyorum” dedi.

Yasarajyay (4)

Emekli olan Uşak Milli Eğitim Müdür yardımcısı Yaşar Akyay da; “20 Ocak 1982 yılında başlayan 42 yıllık eğitim serüveni burada sona ermiş oldu. 22 yıllık eğitimci ve 20 yıllık yöneticilik hayatımı noktalamış bulunuyorum.

Bunca yıl devlete hizmetin ardından sonra şimdi de milletime hizmet etmek istiyorum. Hayat, sadece dünya hayatı değil. İki cihanda da mutlu olmanızı diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi mutlu kalın. Allahaısmarladık” dedi.

Yasarajyay (1)

Müdür Yücel, Akyay’a teşekkür plaketi takdim etti. Uşak’ın 42 yıllık mesai arkadaşlarını arkasında bırakarak alkışlarla uğurlandı.

Yasarajyay (5)

Muhabir: SALİH KILINÇ