Huzurpark’ta düzenlenen piknikte yemek, yarışmalar, ve toplu şekilde söylenen ilahiler, piknik alanını şenliğe çevirdi.

Mftpknk (1)

“UŞAKTA BÜTÜN HAFIZLAR BİRARADA”

Piknik hakkında bilgi veren Uşak Müftülüğünden yapılan açıklamada; “İl Müftülüğümüze bağlı Fatih, Müşerref, Hilaliye Dülgeroğlu, Hz. Hatice ve Şifa Hafızlık Kur'an Kurslarımızda halen eğitim gören ve mezun olan öğrencileri bir araya getiren "Piknik Programı" düzenlendi. Katılımcılara yapılan öğle yemeği ikramından sonra programa katılan İl Müftümüz Burhan ÇakırKIR, öğrencilerle birlikte Öğle Namazını eda ettiler. Namaz sonrasında öğrencilere yönelik olarak; çuval, yumurta, sandalye kapma ve halat çekme yarışmaları ile çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Uşak Milletvekili Karaoba’dan Güneş’e yanıt; “Yarası olan gocunur” Uşak Milletvekili Karaoba’dan Güneş’e yanıt; “Yarası olan gocunur”

Mftpknk (2)

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödül ve madalya takdim edildi. Fatih ve Müşerref Kur'an Kursu öğrencilerinin İlahi söylediği programda İl Müftümüz de öğrencilere eşlik ettiler. İl Müftümüzün rehberliğinde Hafızlık Kurslarımızı bir araya getiren ve oldukça eğlenceli geçen programda emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederiz” denildi.

Mftpknk (4)

Muhabir: SALİH KILINÇ