Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi  Genç İletişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen eğitimi başarıyla bitiren öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.  Serifika törenine; Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin, Genç İletişimciler Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Ali Mutlu, İletişim Fakültesi Hocalarından Doç. Dr. Özlem Duğan  ve Uşaklı oyuncu Mehmet Pala ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Pala 2

Bozkır Arslanı Celaleddin, Nöbet, Diriliş, Ertuğrul, Ekip 1 ve Kutluca gibi televizyon dizileri, Jennifer'in Düğünü adlı tiyatro oyunlarında rol alan Uşaklı tanınmış ve sevilen genç oyuncu Mehmet Pala’dan üç boyunca eğitim alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

Pala 3

“MEHMET PALA’NIN EĞİTİM VERMESİ ÖĞRENCİLEİRMİZ İÇİN BÜYÜK ŞANS”

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi  Genç İletişimciler Topluluğu ve İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ali Mutlu, Genç İletişimciler Topluluğu olarak öğrencileri sektöre hazırlamak adına etkinlikler düzenledikleri belirterek Aktör Mehmet Pala’nın öğrencilere ders vermesinin büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

Bu çalışma planını söylediklerinde Mehmet Pala’dan “Elimizden ne geliyorsa Uşak Üniversitesi ve ülkemizin gençleri için yapmaya hazırım” yanıtını aldıklarını ve bu durumdan çok mutlu olduğunu kaydeden Mutlu; “Dersler disiplinli bir şekilde profesyonel olarak geçti. Öğrencilerin kurs sonrası başarılarından gurur duyuyoruz. İletişimciler Topluluğu olarak bu tür faaliyetlerine devam edeceğiz. Başta İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Murat Sezgin Hocamıza ve Oyuncu Mehmet Palaya teşekkür ederim” diye konuştu.

“UŞAK ÜNİVERSİTESİ İÇİN HER ZAMAN HAZIRIM”

Öğrencilerin her alanda kendini geliştirmesi ve çeşitli donanımlar edinmeleri gerektiğini vurgulayan Uşaklı Ünlü Aktör Mehmet Pala, “Gelecekte rakiplerinin bir adım önüne geçebilmenin ve daha kolay iş imkanı bulabilmenin yolu her gün kendini geliştirmekten geçiyor. Öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişimleri noktasında  yabancı dil bilmeleri, bir enstrüman çalabilmeleri, drama dersi almaları, bu tarz atölye faaliyetlerine katılmaları çok önemli” dedi.

Öğrencilere “Sizler ülkemizin geleceğinde karar mercilerine oturacak insanlarsınız” diye seslenen Pala, “Hepinizin donanımlı, bilgili, kültürlü olabilmesi için bizler her zaman  tecrübelerimizi size aktarabilmekten mutluluk duyarız. Başta İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin Hocamız olmak üzere bütün bu oluşumun hayata geçmesinde büyük pay sahibi olan Öğr. Gör. Ali Mutlu Hocamıza, Genç İletişimciler Topluluğuna ve başından sonuna kadar büyük disiplin özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm öğrencilerime teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

Uşak’ı bu yaz hem yangın hem sel vurdu Uşak’ı bu yaz hem yangın hem sel vurdu

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden bu kursların devam edeceğini belirten Pala, “Amacımız Üniversite ve Uşak halkını entegre edebilmektir. Bundan sonra derslere öğrencilerle birlikte halkımız da katılabilecektir. Kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak isteyen herkesi kurslara bekliyoruz” dedi.

Pala 4

“ÖĞRENCİLERİMİZDE BÜYÜK DEĞİŞİMLER YAŞANDI”

Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri adına yapmış oldukları her etkinliğe destek verdiklerini ifade eden İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin ise “Üniversite ve fakülte  yönetimi olarak bu tarz etkinlikleri oldukça önemsiyoruz. İletişim Fakültesi olarak bütün olanaklarımızı öğrencilere aktarabilmek için çalışıyoruz. Oyunculuk atölyesi öğrencilerimize çok büyük katkı sağladı, dersleri bizzat takip ederek öğrencilerdeki büyük değişimi gördük” dedi.

Uşaklı aktör Mehmet Pala’ya zamanını ayırıp tecrübe, bilgi ve birikimlerini İletişim Fakültesi öğrencilerine aktardığı için teşekkür ederek sözlerini bitiren Sezgin ardından Pala’ya Uşak Üniversitesi adına teşekkür plaketi takdim etti. Sezgin düzenlenecek kurslara başvuruların Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne yapılacağını söyledi.

Muhabir: SALİH KILINÇ