Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenen oyununu senaryosunu Şirin Gedikli yazdı. Yönetmenliğini de ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Ruhi Sarı yaptı.

Tyro (4)

 Oyunun başrollerinde; Ruhi Sarı, Emine Ün, Elif Çelik ve İlker Kalay gibi ünlü oyuncular oynadı. “Başka sen Yok ki” adlı oyunu Uşaklı tiyatroseverlerle birlikte;

Uşak Nuri Şeker Şeker Fabrikası çalışacak personel arıyor Uşak Nuri Şeker Şeker Fabrikası çalışacak personel arıyor

Uşak Belediye Başkan Vekili Reyhan Aydın, Başkan Yardımcıları; Halil Arslan, Serdar Arıcan, Belediye Meclis Üyeleri Yüksel Doğan ve Uşak Belediye Meclis üyesi Muharrem Emre Karslı izledi.

Uşaklı tiyatrseverlerin yoğun ilgi ile izlediği oyun sonrası Uşak Belediye Başkan Vekili Reyhan Aydın oyunculara teşekkürlerini iletti.

Tyro (3)

Oyun Özeti

Karar verilmiş, her şey hazırlanmış ve artık sona gelinmiştir. Dünyayı terk edecek olmanın sevinciyle son sözlerini fısıldayan Bahtiyar, en azından öbür dünyada rahat etme ihtimaline karşın oldukça heyecanlıdır. Nasıl olmasın ki? Bahtiyar idi o! Kader dahi bazen haline üzülür, acıları üst üste yaşatmaktan kaçınırdı. Fakat kim ne yaparsa yapsın daha doğarken alnına kazınan bahtsızlık yakasını asla bırakmazdı. Artık her şeyin sonuna gelmişti işte. Oh be dedi ipi boynuna geçirirken, ölmek gibisi yok. Bahtsızlık konusunda doktora yapmış olan Bahtiyar, ne zaman istediğini elde etmişti ki şimdi etsin?

Tyro (1)

Tyro (2)

Muhabir: SALİH KILINÇ